Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnél beteg pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél beteg pasival?

Figyelt kérdés

Pánikbeteg, depressziós, antiszociális.

Néha eléggé sajnáltatja magát, de amúgy jó fej. Most kezdett el terápiára járni és elég bizakodó..

Csak engem aggaszt, hogy ennyi gond van vele, aludni pl csak gyógyszerekkel tud.

Most pl felidegesítette magát és szintén bevett egy csomó gyógyszert...

1 hónapja nem is dolgozik, mert olyan rosszul érzi magát és pánikrohamai vannak.

2014. jan. 26. 21:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
bakker ez én vagyok :D:D:D:D:
2014. jan. 26. 21:26
 22/27 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy elég sok pasi állna sorba értem, és ha elkezdek tovább keresgélni, 1 hét alatt már randiznék valakivel...
2014. jan. 26. 21:26
 23/27 anonim ***** válasza:
50%

# 22:

Kicsit azért ez arrogáns hozzászólás volt nem? Szerintem ezek után jobban jár a srác, ha te is továbbállsz. Ha már úgyis sorban állás van. Csak ne húzd tovább az agyát...

Basszus ilyent leírni...

2014. jan. 26. 21:29
 24/27 A kérdező kommentje:
De most mit szépítsek a dolgon? 3 napja beszélgetünk neten, hagy ne várjak már rá hónapokat...
2014. jan. 26. 21:30
 25/27 anonim ***** válasza:

# 24:

Azt úgy írják, hogy hadd...

és így már azért érthetőbb. Én azt hittem, hogy régebb óta ismered és személyesen. Nem is értem, hogy három napos ismeretség után ez miért kérdés?

2014. jan. 26. 21:33
 26/27 A kérdező kommentje:

Mert tényleg jó fej, el lehet vele dumálgatni, csak a háttérben meg ott vannak ezek a néha felszínre törő dolgok.

Mondtam neki, hogy x dolog nem tetszett (írt valamit, de én sem ilyen szépen reagáltam rá, hanem hogy akkor hagyjuk egymást egy kicsit), erre annyira kiakadt, hogy állítása szerint sírt, meg rohama volt és vett be gyógyszert..

2014. jan. 26. 21:37
 27/27 anonim ***** válasza:
Felejtsd el. Neki most szüksége lenne valakire, akinek leszívhatja az energiáját. Én elhiszem, hogy rossz ez a betegség, én is kerültem depresszió közeli állapotba, de időben felismertem magamon a jeleket, így még egy középsúlyos depresszióból kis segítséggel, de gyógyszerek nélkül ki tudtam lábalni. Ennek a pasinak most legkevésbé egy új kapcsolatra van szüksége. Ez egy kapcsolat elején nem pálya, nem lesz belőle szerelem, csak tényleg egy anya-fiú kapcsolat, ahogy már azt írták előttem páran.
2014. jan. 27. 02:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!