Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó csajozós szöveg?
Figyelt kérdés
-Szia
-Szia
-Az a helyzet, hogy eltévedtem...
-"valami"
-Merre vezet az út a pinádba?
2015. dec. 2. 12:29
2/24 anonim válasza:
ha pofonra hajtasz, akkor tökéletes.
3/24 anonim válasza:
Ezért kár volt megszületned lúzerkancsó... amúgy egy ilyen kérdés és már vágnálak is orrba te nyomorult....
4/24 anonim válasza:
Szerintem fáradj át a tini kategóriába...
5/24 anonim válasza:
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan ??? :D:D:D:D Hát nem. Nagyon nem.
6/24 A kérdező kommentje:
De ha egy jóképű, jó pasi mondaná ezt nektek élődben, NEM neten. Akkor sem? :D
2015. dec. 2. 12:48
7/24 anonim válasza:
"Latod ott azt a ket nagydarab kopasz sracot? Na, az o s-ggukon keresztul, ugyhogy hajra."
(Szanalmas szoveg amugy, nem tudom, hogy juthat eszedbe, hogy ez barkin mukodne.. kit erdekel, hogy jokepu-e a srac, ha ekkora tirpak)
8/24 anonim válasza:
Ha jóképű, akkor egy helyett két pofont kap. Mert neki aztán igazán nem lenne szüksége szánalmas csajozós dumákra, és ha mégis ilyesmit alkalmaz, komolyan kétségbe vonnám az értelmi épségét.
9/24 A kérdező kommentje:
Ezt most csak itt anonim, mondjátok, hogy gáz? Mert haverom mondta ezt a dumát, és állítólag több modell csajt dug meg ezzel mint bármelyik hollywoodi filmsztár..
2015. dec. 2. 12:54
10/24 anonim válasza:
állítólag :D biztos valami szimulátoron játszik, vagy be van gombázva és ezt haluzza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!