Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír vissza?
Nekem volt itt a GYIK -en egy olyan csajszi, aki az egyik kérdésemből kifolyólag írt nekem, hogy ő is olyan helyzetben van mint én, szeretne velem beszélgetni, ha van hozzá kedvem.
Meg is adtam neki a fb -om, bejelölt, határozottam úgy éreztem szimpatikusnak tűnök, nekem is szimpatikusnak tűnt. Majd a végén megbeszéltük, hogy másnap este írok. Amiből nem lett semmi, mert jött egy furgon hengerfejezésre, hozzám, itthonra. Úgyhogy munka után nem volt időm írni neki, mert mielőbb kellett a kuncsaftnak az autó, németországot járják vele. Rá két hétre természetesen már nem írt vissza.
Szerintem ha valakinek szimpatikus vagy, akkor vissza írna, nekem sem írt, nem értem az okát, meg se nézte, de azért lájkolgat ide-oda. Jó vicc, nem kell vele törődni, pedig szerintem jól nézek ki, a visszajelzések alapján meg főleg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!