Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír vissza? 19/l
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel 1x beszélgettem facebookon. Ő 20éves. Azt mondta hogy most mennie kell de majd ír délután, de nem írt. Ez volt tegnap2015. nov. 25. 14:46
1/10 anonim válasza:
hát az élet nehéz...
írj rá te, lehet csak megfeledkezett rólad
2/10 anonim válasza:
Nem lehet h idegesítő dolgokat kérdeztél tőle?:o
3/10 A kérdező kommentje:
Nem, normális dolgokról beszélgettünk és ő kérdezősködött
2015. nov. 25. 14:50
4/10 anonim válasza:
Írj nekem, én válaszolok... :)
25F
5/10 anonim válasza:
Azt nem mondta melyik délután ír
6/10 anonim válasza:
Talán eleve nem is állt szándékában írni,csak így akart megszabadulni tőled.Ne magadban keresd a hibát,szerintem mindenkivel ezt csinálja.
7/10 A kérdező kommentje:
de ő írt rám
2015. nov. 25. 15:13
8/10 anonim válasza:
Oké talán mégis benned van a hiba,de ez nem igazi hiba csak neki nem tetszettél eléggé.
9/10 anonim válasza:
Ne szívd mellre, nekem is van olyan h tetszik egy csaj, szimpi is, mégis csak 2hetente írok rá
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!