Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti vissza mennétek az exetekhez ha megérné a kezeteket?
Eléggé kiábrándítónak tartom ezt a taktikát, hogy amikor egy nőnek elege lesz abból, hogy a párja nem foglalkozik vele, akkor megkéri a kezét, hogy ezzel egy újabb fél évre befogja a csaj száját és megmaradjon a kényelme.
Nem, nem mennék vissza. Az esküvő és a gyerek egy jó kapcsolat megkoronázása legyen, ne a vigaszdíj.
Pont ma este volt egy ezzel kapcsolatos álmom :D Az első szerelmem jött megkérni a kezem, csak úgy a semmiből. Még álmomban is az volt a reakcióm rá, hogy "mi a f...sz???!!". Pedig ő szakított velem, és nagyon sokáig szívesen összejöttem volna vele megint. Hát látod, van ilyen.
Egyébként, álmoktól függetlenül: nem, nem mennék vissza. Ha nem foglalkozott velem kapcsolaton belül, akkor valószínűleg még ha át is értékelte magában a dolgokat, akkor is csak ideig-óráig tartana a változás. 20-30-40 éven keresztül nem biztos, hogy kitartana, és ez engem eléggé befolyásolna a válaszadásban.
Amúgy, ez kicsit olyan, mint mikor szakítottam a legutóbbi barátommal, két hétre rá megjelent az ajtóm előtt, és egy cukorkagyűrűvel (merthogy, ez egy jelképes valami, az igazi "majd később jönne") letérdelt és megkérte a kezem. Szánalmas kísérlet arra, hogy visszaszerezzen (érted, legalább normális gyűrűt vett volna :D ), mikor már veszni látott mindent. Akkor is nemet mondtam. Szóval, nem, nem mennék vissza az exemhez. Nem véletlenül lett vége.
"Azért szakítottunk mert nem foglalkozott velem"
És akkor most hogy megkéri a kezed, foglalkozni fog veled?!
Ennél szánalmasabb dolog szerintem a világon nincs. MEgkéri a kezed, aztán befogja a szádat egy időre. Ugyanúgy le fog szrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!