Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megérné? (14/f)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megérné? (14/f)

Figyelt kérdés
14 vagyok. még jó pár évvel ezelőtt volt egy lány akivel nagyon sokat beszélgettünk (élőben) aztán évekig nem találkoztunk. az idő alatt és beleszerettem és ő is belém. csak egyikőnk se merte elmondani a másiknak mert féltünk. én 14 vagyok, ő 11. megkérdeztem tőle chaten, hogy ha találkoznánk akkor szerinte tetszenék e még neki és azt írta hogy szerinte igen. ahogy beszélgetünk chaten mindig ő ír rám hamarabb mert épp hogy csak rányomok a chaten ő már azonnal ír hogy "szia hogy aludtál" meg ilyenek. na már most. minden szép és jó. csak hiába írja azt hogy szerinte még tetszenék neki nem ugyan az mint a valóság. meg hogy ő 11 én meg 14. értitek. meg van közöttünk jó pár kilóméter is. és hogy akkor megérné e elutazni valamikor és találkozni vele?
2014. nov. 15. 21:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez kamu? Mert egy 11 éves kislány nemigen "kellene" hogy ilyesmiken rágódjon... Csak valamivel később.
2014. nov. 15. 21:47
 2/11 anonim válasza:
Őszintén..leutazol és mit vársz tőle? Neki még a csók is sok..xd hagyd a francba majd ha 16lesz
2014. nov. 15. 21:48
 3/11 A kérdező kommentje:
ebbe már belegondoltam én is de ugya ahogy írtam h még régebben is egymásba voltunk zúgva csak nem mertük megmondani. ez kiderült kb 2 hete? mert chaten megírtam neki és ő meg írta hogy neki is tetszettem stb stb stb.. szóval ezért kérdeztem
 4/11 A kérdező kommentje:
oké. köszi a választ
 5/11 anonim ***** válasza:

Szánalom már ne is haragudj,most akkor mit is szeretnél?Szereted?Akkor próbáld meg de...ilyen korban a 3 év rohadt sokat számít te már jobb esetbe kamaszodsz az meg egy kislány érted de ha még se vagy olyan hogy ha beálltok egymás mellé pl első reakció mindenkinek "óóó anyám" akkor csak nyugodtan egy próbát megér.:)

Ha gondolod meg is beszélhetjük mert személy szerint engem érdekel meg amúgy sem értem ezt az egészet de lehet ennek én vagyok az oka :D

2014. nov. 15. 21:52
 6/11 A kérdező kommentje:
ok. mindjárt rád írok és elmagyarázom. ok?
2014. nov. 15. 21:53
 7/11 Magyarmanó ***** válasza:
Egy 11 évessel nem igen tudsz "mit csinálni"..a kézen fogva sétálás a maximum kb. ha van egy minimális esze is a csajnak többet nem enged ennyi idősen..szerintem egyenlőre hagyd majd egy 3 év múlva (tudom soknak hangzik de ez jelenleg nem aktuális ezt te is beláthatod) 15/F
2014. nov. 15. 21:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Legyen ok kicsi szívem na?
2014. nov. 15. 22:00
 9/11 A kérdező kommentje:

tudom hogy most meglátszik ez a 3 év, és később nem fog. de mit csináljak ha egyszer még mindig szeretem és vele akarok lenni? ez ellen az érzés ellen nem tudok semmit csinálni akárhogy is nézem. oké. hagyom pár évet. közbe mi lesz? higyjétek el értem mit akarnátok megértetni velem, de akkor is. ez ellen nem bírok mit tenni. ott akarok lenni vele mindig. vigyázni rá és segíteni neki ha valami baj van. megvigasztalni hogyha szomorú, fogni a kezét ha baj van..

most írt nekem chaten megint. ez a beszélgetés folyt le:

ő-Amugy nagyon szepen koszonom!!!!

én-mármint?

ő-Mindent!!!!

én-bővebben :D

ő-Sõt azt is hogy "vagy" (hogy beszelsz velem, meghallgatsz, kedves vagy velem, MINDENT)

2014. nov. 15. 22:10
 10/11 Magyarmanó ***** válasza:
Végülis ha nem zavar, hogy ennyi van köztetek akkor a te döntésed csináld..de előre mondom, hogy nem lesz könnyű, nagy eséllyel aki megtudja gúnyolni fog tégedet érte, ő vele nem igen fogsz még csókolózni se egy ideig, de ha szereted akkor tényleg lehet, hogy érdemesebb vele megpróbálni maximum most nem megy majd pár év múlva, ha szereted akkor próbáld meg bár én nem hiszem, hogy megpróbálnám.
2014. nov. 15. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!