Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megérné? (14/f)
Szánalom már ne is haragudj,most akkor mit is szeretnél?Szereted?Akkor próbáld meg de...ilyen korban a 3 év rohadt sokat számít te már jobb esetbe kamaszodsz az meg egy kislány érted de ha még se vagy olyan hogy ha beálltok egymás mellé pl első reakció mindenkinek "óóó anyám" akkor csak nyugodtan egy próbát megér.:)
Ha gondolod meg is beszélhetjük mert személy szerint engem érdekel meg amúgy sem értem ezt az egészet de lehet ennek én vagyok az oka :D
tudom hogy most meglátszik ez a 3 év, és később nem fog. de mit csináljak ha egyszer még mindig szeretem és vele akarok lenni? ez ellen az érzés ellen nem tudok semmit csinálni akárhogy is nézem. oké. hagyom pár évet. közbe mi lesz? higyjétek el értem mit akarnátok megértetni velem, de akkor is. ez ellen nem bírok mit tenni. ott akarok lenni vele mindig. vigyázni rá és segíteni neki ha valami baj van. megvigasztalni hogyha szomorú, fogni a kezét ha baj van..
most írt nekem chaten megint. ez a beszélgetés folyt le:
ő-Amugy nagyon szepen koszonom!!!!
én-mármint?
ő-Mindent!!!!
én-bővebben :D
ő-Sõt azt is hogy "vagy" (hogy beszelsz velem, meghallgatsz, kedves vagy velem, MINDENT)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!