Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megérné? (14/f)
Figyelt kérdés
14 vagyok. még jó pár évvel ezelőtt volt egy lány akivel nagyon sokat beszélgettünk (élőben) aztán évekig nem találkoztunk. az idő alatt és beleszerettem és ő is belém. csak egyikőnk se merte elmondani a másiknak mert féltünk. én 14 vagyok, ő 11. megkérdeztem tőle chaten, hogy ha találkoznánk akkor szerinte tetszenék e még neki és azt írta hogy szerinte igen. ahogy beszélgetünk chaten mindig ő ír rám hamarabb mert épp hogy csak rányomok a chaten ő már azonnal ír hogy "szia hogy aludtál" meg ilyenek. na már most. minden szép és jó. csak hiába írja azt hogy szerinte még tetszenék neki nem ugyan az mint a valóság. meg hogy ő 11 én meg 14. értitek. meg van közöttünk jó pár kilóméter is. és hogy akkor megérné e elutazni valamikor és találkozni vele?2014. nov. 15. 21:44
11/11 A kérdező kommentje:
hagyom egy időre. amúgy: nem fontos a csók meg amit feljebb írtatok. az a fontos hogy mellette legyek ha kell. nem olyan vagyok mint a többi... kitartok mellette mert szeretem. köszi a válaszokat
2014. nov. 15. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!