Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem a legnagyobb vágyam egy lány barát, aki. lent kifejtem?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, kezdem elveszíteni a reményt, hogy lesz ilyen. Szóval a legnagyobb vágyam egy lány barát akit szerethetek önzetlenül, segíthetjük egymást, támogathatjuk egymást, szeretet adhatunk egymáskan, egy olyan ember akivel megértjük egymást, nem veszünk össze nem bántjuk egymást meg, és mindig egymással lehetünk ha fáj valami, hogy a másik segítsen.2015. nov. 26. 01:00
2/10 anonim válasza:
De azért nem ártana, ha kúrhatnád is, most őszintén. Nem?
3/10 anonim válasza:
Most őszintén ezt poénból írtad ki?! Nekem is jó lenne egy fiú haver de az sose haver lesz...
4/10 A kérdező kommentje:
Nem poénból, csak nem érzem jól magam szükségem lenne nagyon nagyon valakire, és nincs senkim, és eszembe jutott, hogy most mennyire is jó lenne ha lenne egy ilyen személy az életemben és segítene abban, hogy ne érezzem magam szörnyen.
2015. nov. 26. 01:18
5/10 anonim válasza:
Az ilyen problémára egy párkapcsolatot tartanék jó megoldásnak. Na nem mintha azt olyan könnyű lenne összehozni, csak nem értem, hogy te miért barátra vágysz egy ilyen helyzetben amit leírtál.
6/10 anonim válasza:
5- lehet nem akar barátnőt, mert aszexuális.
Lehet van barátnője, akivel gyerekük is van és nem akarja elhagyni.
Lehet, hogy homokos és szeretne lány barátokat, mert a férfiakra mind rámászna.
Lehet, hogy.... Annyi oka lehet... most komolyan.
8/10 anonim válasza:
Megsúgom, még a legjobb barátok is összevesznek időnként, és nem mindenben értenek egyet, de pont azért, mert barátok, át tudják vészelni.
9/10 anonim válasza:
Megtudom érteni mire gondolsz, én is nagyon örülnék neki ha lenne egy ilyen lány barátom, de szeintem ez ritkán sikerül, ilyen szintű bizalom mellett álatlában az egyik félben kialakul komolyabb érzelem a barátságnál. és akkor már nem lesz ugyanaz a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!