Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek olyan nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan nővel akinek csak egy kikötése van párkapcsolatban, mégpedig ez?

Figyelt kérdés
A nő okos,szép,rendezett anyagi háttérrel rendelkezik,szuper munka,saját lakás.Viszont egy dolog van amiből nem enged : a férfi súlya 80-90kg között mozoghat,minimum 178 cm magassággal.
2015. nov. 22. 21:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Az a nő, aki ezek alapján válogat, már eleve arra nem méltó, hogy foglalkozzak vele. Ott már gondok vannak...
2015. nov. 22. 22:01
 12/23 anonim ***** válasza:
52%

Mennyi r**banc van manapsag...

B**zok a penzedre. A lakasodra. A kocsidra. Engem az erdekel, hogy normalis legyen a no. Es ne 10-es iq-s

2015. nov. 22. 22:04
 13/23 Bence_ ***** válasza:

Egy kikőtése van.

De ez két külön dolog.

2015. nov. 22. 22:16
 14/23 anonim ***** válasza:
Ha cseríbe fizet mindent én lefogyok 90-re :D Magasságom meg 188 szóval az okés sőt.
2015. nov. 22. 22:17
 15/23 anonim ***** válasza:
Hát mivel nagyon nehezen hízok, akármennyit eszem, így buktam, 185 cm/71 kg vagyok, és ez a 71 kg is azért nem 60, mert már több mint 5 éve keményen edzek, szóval ilyen sportosan vékony testalkatom van. Emellett jóképű vagyok, van pénzem is, céljaim, egyetemre járok, nyugodt, rendezett, kiegyensúlyozott életet élek. Elégedett vagyok magammal, a külsőmmel, de nyilván ettől még nem tetszhetek minden nőnek, mint például ugye ezek szerint neked sem, de hát ez van. Ha pont te lennél az aki tetszenél, és emiatt nem jönnél össze velem, akkor így jártunk, nem zavarna különösebben, végül is mindenkinek a maga dolga, h milyen szempontok alapján választ párt. Nálam mondjuk csak az az egy kritérium van, h vonzódjak a lányhoz, ami sztem nem feltétlen azon múlik, h az illető milyen magas, vagy hány kg.
2015. nov. 22. 22:18
 16/23 anonim ***** válasza:
62%
Hmmm, akkor ha csak 178 centis, akkor is 80-90 kiló között kell lennie, és ha 210 centis, akkor is?
2015. nov. 22. 22:30
 17/23 RRR ***** válasza:
48%

a cerka hossz nem is érdekes??

hmmm

de furcsa

2015. nov. 22. 22:38
 18/23 anonim ***** válasza:
45%
A magasságot bőven megugrom, a súlyom valamivel 90 felett van. De aki ilyen kikötéssel él, annak lehet hiper szuper munkája, lakása, biztos nem kéne.
2015. nov. 22. 22:47
 19/23 anonim ***** válasza:
74%
Idióta ez a nő, írom úgy pedig, hogy beleférnék, súly szempontból is, meg 184 centi magas vagyok. :D
2015. nov. 22. 23:22
 20/23 anonim ***** válasza:
Persze, hogy összejönnék vele. Aztán ha megunnám, vagy bármi másért szakítani akarnék, akkor csak magamra rántanák plusz három kilót, és viszlát!!!
2015. nov. 23. 01:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!