Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem undorító,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undorító, mikor valaki teljesen természetes dolognak veszi a felszínességet?

Figyelt kérdés

Olvastam olyan válaszokat egyes kérdéseknél, hogy nem baj az, ha egy nő a kigyúrt alfahímekre, vagy ha egy férfi a tökéletes testű cicababákra hajt, ez teljesen természetes.

Ugyanezeknél a kérdéseknél olyan válaszok is voltak, hogy nem minden nő/férfi ilyen, és ezekkel a válaszadókkal egyet is értek.

De mikor valaki azt írja, hogy vannak ilyen emberek, és ez nem baj, ez nem egy rossz tulajdonság, hanem teljesen természetes, akkor nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek kínomban.

2015. nov. 22. 16:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
40%
Én elvárom a nőktől, hogy szálljanak taxiba, vagy buszra, vagy a saját autójukba és jöjjenek Mátranovákon a Jókai út 3-ba, mert itt lakom, szaladjanak fel a szobámba, s térdeljenek elém sírva, s mondják azt remegő hangon sírva, hogy nekünk csak a Te farkad kell, Te tökéletes és szent ember, s adjanak puszit a fütyimre, hogy felálljon xdd és akkor megbocsájtok, amelyik nő saját autóval jön hozzám, az száguldjon úgy, mint Paul Walker és Vin Diesel a Halálosabb Iramban filmekben, mert a fütyim nem vár, puszikálják meg és megbocsájtok :D
2015. nov. 22. 17:55
 22/25 anonim ***** válasza:
Nagy troll vagy,Bandika,de jól beletrafáltál...sok ilyen egoista hapsi van! :-D
2015. nov. 22. 18:01
 23/25 anonim ***** válasza:
71%

Egyébként attól, hogy valakinek a külső is számít annyiban, hogy neki tetsző párt találjon (ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy az aktuális szépségideálnak megfelel), vagy bizonyos szokásokkal rendelkezőkkel nem kezd, mert ő úgy tapasztalta, hogy neki az rossz, kellemetlenül érzi magát, az még nem felszínesség.

Szokott vita lenni a kövér-sovány, tipikus jelenség, van, akinek ez tetszik, van, akinek az.

A felszínes ember ezeken a pontokon meg is áll, a nem felszíneseknél ez csak egy része a többi lényeges szempontnak.

Én pl. nem szeretem azt az állítást sem, hogy csak a belső számít, mert ez önmagában senkinél nem igaz, de az ellenkezője sem, hogy ez egyáltalán nem számít. Az ember egészében számít minden tulajdonságával, különösen, ha valaki hosszú távra tervez valakivel és együtt fognak élni. Mindenki más defekteket tud elnézni.

Van egy kolléganőm, aki néhány évvel fiatalabb nálam, és sorozatosan meglepődik és felháborodik olyan dolgokon (nem kifejezetten társkeresési témában, hanem úgy általában), amiket én már nem kezelek annyira meglepőnek, hihetetlennek, csak mert a tapasztalataim révén szoros kapcsolatba kerültem ezekkel a jelenségekkel. Néha amikor ilyen megnyilatkozásai vannak, azt gondolom, hogy szerencsés, amiért nem kellett átélnie. Nem egy buta nő, csak kevesebb akadállyal találkozott, mint én.

2015. nov. 22. 18:06
 24/25 anonim ***** válasza:
56%
azt akarom, hogy a nők jöjjenek a szobámba, s könyörögjenek nekem a dugásért, s mivel én jószívű és irgalmas vagyok, így megadom amit kérnek tőlem, s mondja azt minden nő, hogy ó Te tökéletes és áldott ember, minket egy farok sem tudott úgy kielégíteni, mint a tiéd, csak a Te csodálatos és hatalmas 15 cm hosszú és 3 cm vastag farkadtól lesz azonnal hüvelyi orgazmusunk, semmi mástól ezen a világon, s akkor megbocsájtom a nők minden gonoszságát, de azért le is kell nyelniük a cuccot, ami nem a pinácskába, hanem a szájacskába megy :D
2015. nov. 22. 18:15
 25/25 A kérdező kommentje:

# 14: Azért attól még, hogy bevallja, hogy felszínes, nem lesz jobb ember.

# 16, # 21, # 24: Köszönjük, ezek nagyon hasznos válaszok voltak! :)

# 17, # 19: Aki csak simán felszínes, de nem hangoztatja, azt hagyom is békén, nem foglalkozom vele. De mikor valaki azt hangoztatja, hogy felszínesnek lenni nem rossz dolog, az nagyon fel tud idegesíteni.

# 18: Nem, nem minden nő ilyen, de vannak ilyen nők, ahogy férfiak is, akiknek csak a külső számít.

# 20: Sajnos lehet, hogy így van.

# 22: Igen, ahogy egoista nők is léteznek.

# 23: De az már felszínesség, ha valaki nem hajlandó nem 9/10 vagy 10/10-es testű emberrel összejönni.

2015. nov. 22. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!