Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem undorító, mikor valaki teljesen természetes dolognak veszi a felszínességet?
Olvastam olyan válaszokat egyes kérdéseknél, hogy nem baj az, ha egy nő a kigyúrt alfahímekre, vagy ha egy férfi a tökéletes testű cicababákra hajt, ez teljesen természetes.
Ugyanezeknél a kérdéseknél olyan válaszok is voltak, hogy nem minden nő/férfi ilyen, és ezekkel a válaszadókkal egyet is értek.
De mikor valaki azt írja, hogy vannak ilyen emberek, és ez nem baj, ez nem egy rossz tulajdonság, hanem teljesen természetes, akkor nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek kínomban.
# 4: Nem azt írtam, hogy dögöljön meg az összes felszínes ember, de szerintem az egyértelmű, hogy a felszínesség nem egy jó tulajdonság.
# 5: Tényleg lehet, hogy akik ezt írják, ők is felszínesek.
# 6: Én nem csak egy tökéletes testű cicababával lennék hajlandó összejönni, hanem akár egy átlag ember szépségideálja szerint átlagos lánnyal is, ha a belsője megfelel. Nem azt mondtam, hogy össze kell jönni a számunkra ronda emberekkel. De csak a 10/10-es testűeket figyelembe venni az felszínesség.
De persze, magyarázd meg te is, hogy a felszínesség nem rossz dolog.
# 7: Miért lenne az? Inkább hazudjunk, és mondjuk azt valakire, hogy egyetértünk vele, miközben nem?
# 8: Szóval egy troll vagy? :D
# 9: Egyes nőkre tényleg igaz, másokra nem, ahogy a férfiaknál is így van.
# 10: Ettől még negatív dolog marad a felszínesség.
# 12: Értem. De egy problémán csak akkor tudunk javítani, ha beismerjük, hogy az egy probléma. Amíg tagadja valaki, hogy a felszínesség rossz lenne, addig javítani se fog rajta.
# 13: Joguk van felszínesnek lenni, ezzel egyetértünk. Nekem viszont jogom van undorítónak tartani őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!