Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem undorító,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undorító, mikor valaki teljesen természetes dolognak veszi a felszínességet?

Figyelt kérdés

Olvastam olyan válaszokat egyes kérdéseknél, hogy nem baj az, ha egy nő a kigyúrt alfahímekre, vagy ha egy férfi a tökéletes testű cicababákra hajt, ez teljesen természetes.

Ugyanezeknél a kérdéseknél olyan válaszok is voltak, hogy nem minden nő/férfi ilyen, és ezekkel a válaszadókkal egyet is értek.

De mikor valaki azt írja, hogy vannak ilyen emberek, és ez nem baj, ez nem egy rossz tulajdonság, hanem teljesen természetes, akkor nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek kínomban.

2015. nov. 22. 16:43
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

# 4: Nem azt írtam, hogy dögöljön meg az összes felszínes ember, de szerintem az egyértelmű, hogy a felszínesség nem egy jó tulajdonság.

# 5: Tényleg lehet, hogy akik ezt írják, ők is felszínesek.

# 6: Én nem csak egy tökéletes testű cicababával lennék hajlandó összejönni, hanem akár egy átlag ember szépségideálja szerint átlagos lánnyal is, ha a belsője megfelel. Nem azt mondtam, hogy össze kell jönni a számunkra ronda emberekkel. De csak a 10/10-es testűeket figyelembe venni az felszínesség.

De persze, magyarázd meg te is, hogy a felszínesség nem rossz dolog.

# 7: Miért lenne az? Inkább hazudjunk, és mondjuk azt valakire, hogy egyetértünk vele, miközben nem?

# 8: Szóval egy troll vagy? :D

# 9: Egyes nőkre tényleg igaz, másokra nem, ahogy a férfiaknál is így van.

# 10: Ettől még negatív dolog marad a felszínesség.

2015. nov. 22. 17:02
 12/25 anonim ***** válasza:
31%
Azt nem is írtam, hogy pozitív tulajdonság lenne, nyilván nem előnyös, már csak azért is, mert egy felszínes ember könnyű célpont a csaló marketingeknek is. De attól még oka van, és ebbe nehéz belenyúlni egy már kiforrott felnőttnél.
2015. nov. 22. 17:06
 13/25 anonim ***** válasza:
81%
# 11: Senki nem mondta, hogy egyet kell érteni. De te undorítónak tituláltad, és azért az kicsit más, mint ellenvéleményt kifejteni. Szerintem senkinek nincs joga minősíteni a másik ember gondolkodását, értékrendjét. Jogod van elhatárolódni tőle, jogod van jelezni, hogy te nem értesz egyet, jogod van elkerülni a felszínes embereket, de nekik is joguk van felszínesnek lenni.
2015. nov. 22. 17:11
 14/25 anonim ***** válasza:
66%
nem az a baj ha valaki felszínes legyen de ne hazudja hogy ő nem az a belső a fontos nálam ennyi!
2015. nov. 22. 17:12
 15/25 A kérdező kommentje:

# 12: Értem. De egy problémán csak akkor tudunk javítani, ha beismerjük, hogy az egy probléma. Amíg tagadja valaki, hogy a felszínesség rossz lenne, addig javítani se fog rajta.

# 13: Joguk van felszínesnek lenni, ezzel egyetértünk. Nekem viszont jogom van undorítónak tartani őket.

2015. nov. 22. 17:14
 16/25 anonim ***** válasza:
56%
én nem troll vagyok, hanem egy SZOVJET HŐS vagyok, s a nők gonoszak, mert nem kapnak sírógörcsöt és lelki ismeret furdalást azért, hogy én közel 25 évesen is szűz vagyok, amiért a felelősség csak és kizárólag őket terheli, olyan gonoszak, hogy rettenetes, de a 15 cm-nél hosszabb farkú férfiak is gonoszak, azért, mert milyen alapon hosszabb az ő farkuk az enyémnél és milyen jogon vastagabb, ha nekem vékony, 15 cm-es jutott, akkor akinek hosszabb van, az gonosz, kivéve, ha az illető a barátom, mert a barátaimnak megbocsájtom, ha hosszabb a farkuk az enyémnél, azért bocsájtok meg, mert barik vagyunk és kész, barátok örökre, pl. salamon király nevű felhasználóval, akivel gondolkodás, s elolvasás nélkül nyomjuk egymás válaszsaira a zöld pacsit, s másoknak, akik nem értenek egyet velünk, nekik nyomjuk a piros pacsit, mert én és a salamon király olyanok vagyunk egymásnak, mint Hitler és Mussolini 1941-ben, úgyhogy ennyit erről, s a jóképűek is szörnyetegek, mert miért jóképűek, mi az, hogy valaki jóképűbb másnál, pl. nálam, ilyen egyszerűen nem történhet meg, engem ez teljességgel kiborít és felháborít, s most azonnal követelem az igazságot a magamfajtáknak, puncit, punci hátán akarunk és kész, legyen igazság, mint Mátyás királyunk idején a középkorban vóth
2015. nov. 22. 17:17
 17/25 anonim ***** válasza:
84%
Ez sajnos a 21. század egyik rákfenéje,nem tudsz mit csinálni.Sajnos vagy nem sajnos de egy dekoratív,de felületes emberke talál a legkönnyebben párt.Idegesíteni idegesít engemet is,de kevés vagyok ahhoz,hogy bármit tegyek ez ellen.
2015. nov. 22. 17:21
 18/25 anonim ***** válasza:
38%
a fene megette az egészet! más csak oda nyőg annyit 1 csajnak hogy szia jössz dugni? már is kap nőt! már meg ha vért izzad akkor se kap nőt max prostit...... a fekete átok szálljon minden nőre! a pokol átka súlytson le rátok!
2015. nov. 22. 17:26
 19/25 anonim ***** válasza:
84%
A mai világ a külsőségekről szól,azonfelül,hogy az egész egy színház.Így az sem meglepő,hogy az emberek jelentős hányada felszínes,legyen ez mondjuk 70%.Engem is irritál ez,meg még sokakat,de nincs mit tenni.Aki ilyen,azt el kell fogadni ilyennek.Hiába mondanád a szemébe,hogy nézd kisapám,te k..rva felszínes vagy,változz meg,ő maximum körberöhögne.Mint ahogy egy mimózalelkű embert sem változtathatsz meg.Ez sajna ilyen,fogadd el,és foglalkozz azokkal,akik hozzád hasonlóan gondolkodnak.Hidd el,jobban megéri!
2015. nov. 22. 17:42
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Amíg valakinek az az állapot a természetes, mert mondjuk úgy nőtt fel, az nem fogja problémának látni, illetve nem fogja érteni, hogy ez bizonyos problémáinak a gyökere. :-)
2015. nov. 22. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!