Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mégsem a külsőre mennek a férfiak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kifejezetten szép lány, és nem is nagyon igyekszem kitűnni a tömegből. Viszont rengeteg fiúbarátom vallott szerelmet pár hónap ismeretség után, illetve nagyon gyorsan megkedveltek pár beszélgetés után.
Most akkor mégsem a külsőre mennek a férfiak?
25-30-as korosztály (én 21 vagyok)
2015. nov. 20. 23:36
11/12 anonim válasza:
Az átlagot nézzük? A saját köreimet tudom nézni, a baráti körömet, az ismerőseimet. Nem tudom, kinek mi az átlag. Mondjuk mi már harmincon túl vagyunk és úgy tűnik, az itt emlegetett hülyeségek bennünket nem érintenek és normális értékrenddel bírunk. De ettől függetlenül, ha párokat látunk, akkor sem az objektív valóság dönt, mivel azt nem ismerjük. Tehát látunk egy szép nőt egy csúnya pasival és ki mit gondol? Az itt rinyáló férfiak többsége: a pasinak biztos a bőre alatt is pénz van, esetleg 30cm a farka. A nők: ez biztosa egy humoros, jó fej pasi, egy arany ember aki többet ér bárkinél. Tehát minden itteni vita felesleges szélmalomharc.
12/12 anonim válasza:
#11-es: Leírtad, amiért így látod. 30-on túl vagy és ott valóban az áll, amit mondtál. Rengetegszer látni olyat, hogy egy pocakosabb, akár csúnyább emberke is lenyom valahol egy tök jó szöveget és megvan a csaj. Na, ezt a fiatalabb generációknál nem igazán látod, max., ha a pasin tényleg látszik, hogy pénzes. Történt egy generációváltás, itt már más az értékrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!