Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek tetszenek az ilyen férfiak? Nem feltétlenül külsőre, hanem a stílus? (képek lent)
Figyelt kérdés
1: [link]
2: [link]
3: [link]
Akit esetleg érdekel a Korpiklaani énekeséről linkeltem képeket, finn emberke, Jonne Järvelä a becses neve.:)
2014. dec. 29. 09:37
3/10 A kérdező kommentje:
Te vagy az én emberem kettes! :D
2014. dec. 29. 09:50
4/10 anonim válasza:
te vagy jonne?:D
nekem tetszik, ha amúgy érdekes az ember. és nem fog tőle csepegni a nyálam, ha még nem beszélgettem vele jót.
6/10 anonim válasza:
egyáltalán nem, nem jön be ez a stílus
7/10 anonim válasza:
igeen, nagyon!! imádom a rasztákat:33
8/10 anonim válasza:
Igen.
Egyébként is szeretem a folk metalt.
9/10 anonim válasza:
hát most mit mondjak... a képen szereplőt lehet felhívnám egy kávéra... :D:D:D
IGEN! :D
10/10 anonim válasza:
Habar nem vagyok lany,ezert nem hozzaszolok csak leirnam hogy a korpiklaaninal nibcs jobb ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!