Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire jön be ez a stílus?
Sima fekete kabát
Zenekaros póló
Fekete farmer
Dupla gatyalánc
15 soros acélbetétes
Oldalt felnyírt, lakkozott haj
Én is rocker vagyok és szerintem sokkal jobb ez mint a páwa vagy a swag
Rocker Lány
Nem teljesen punk. De hasonló.
Mi ennyire taszító ebben a stílusban hogy szinte senkinek sem tetszik?
Együtt nekem is sok a dupla gatyalánc, meg a 15 soros acélbetétes, mindez fekete cuccokkal és zenekaros pólókkal. A kevesebb több elven nekem inkább bejön, ha ebből az 5 dologból egyszerre maximum 2 dolog található meg rajtad.
A hajad viszont nem jönne be.
De!! Ha neked ez a stílus tetszik, és nem másoknak akarsz megfelelni, akkor hagyd a francba azt, hogy kinek jön be, vagy kinek nem. Sok csaj akad hasonló stílussal, akiknek tetszik ez. :)
Hány éves vagy?
Alapvetően szerintem az előítélet a baj. Én is rengetegszer látok ilyen kinézetű embereket a buszpályaudvaron, bandákban, teljesen részegen. Az ember sokszor fél tőlük, mert úgy érzi, bármikor beleköthetnek. Ez persze nem zárja ki, hogy vannak normális punk/rockerek is, csak ők nem feltűnősködnek.
Meg sokan úgy tartják, hogy akik ennyire mutatják kinézetben a stílusukat valójában csak keresik a helyüket a világba, nagyon akarnak valahova tartozni.
Meg a kisugárzás is. A túlzott fekete cucc semmiképpen sem optimizmust sugall és az emberek nem feltétlenül "pesszimista" párokat keresnek magukkal.
Meg rengeteg oka lehet. Teljesen egyéni egyébként. Vannak olyanok is, akik felnéznek erre a kinézetre, mondván, hogy bátor a személy, fel meri vállalni magát.
Komolyabb hatást kelt, ha az 5 felsorolt dologból többet hagysz el egy viseletnél, mint amennyit felveszel magadra. (És én személy szerint csak a hajat kifogásolom. Nem jön be sem a felnyírt haj, sem az, hogy be van kenve egy idegen anyaggal. A lányok is szeretik fogdosni a barátjuk haját, beletúrni, ha hosszabb. Na, ez lakkos hajjal nem olyan kellemes.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!