Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire jön be ez a stílus?
Sima fekete kabát
Zenekaros póló
Fekete farmer
Dupla gatyalánc
15 soros acélbetétes
Oldalt felnyírt, lakkozott haj
Tudod ezt a megjelenést azért ítélik el annyira, mert rengeteg divatpunk visszataszítóvá tette ezt az egészet.
Vannak normálisak de őket senki nem látja mert normálisak, nincs akkor arcuk, hogy fel se férnek a buszra.
Vannak azok az undorító punkok akiktől tart az ember, akik állandóan piálnak széthányják magukat, aztán egymást, és még büszkék is rá, tarhálnak és lenéznek mindenkit aki nem olyan mint ők. Na ezeknek az embereknek köszönheted, hogy habár te lehet, hogy normális vagy, mégis téged is elítélnek.
Utolsó..
Azért a kérdezőt, enyhe túlzással SEM nevezném punknak :)
Divatpunk, esetleg.. már ha létezik olyan, és nem csak egy kitalált, megalkotott szó.
ezzel az öltözködéssel egy bizonyos szubkultúrát képviselsz, ami a szubkultúra női tagjain kívül más embereknek valószínűleg nem nagyon jön be. a punkok, rockerek, gothok stb általában csak a hasonló stílusú emberek között mozognak és nem keverednek nagyon másokkal. ez az egyik ok.
a másik pedig, amit már írtam, én nem tudnék egy fiút/férfi komolyan venni, ha az zenekaros pólót hordana. mert szerintem egy embert nem a zenei ízlése határoz meg, nekem nem szimpatikus, ha valaki ennyire hirdeti, hogy ő mit hallgat. meg a legtöbb zenekaros póló általában csúnya, béna fazonú, rossz anyagból készült, elég stílustalan. acélbetétessel ugyanez a helyzet: minek? miért nem hordasz sima, acélbetét nélküli bakancsot? jobban néz ki, meg gondolom amúgyse kell attól tartanod, hogy valami ráesik a lábadra, szóval értelme nem sok.
"Én is rocker vagyok és szerintem sokkal jobb ez mint a páwa vagy a swag
Rocker Lány
"
Hát, én is rocker vagyok, de szerintem amit a kérdező leírt, az az igénytelen rocker. és a másik véglettel összevetni gyenge érv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!