Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mit nem szeretnek a nőkön? (külsőre)
Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 19:28
1/8 anonim válasza:
Ápolatlanságot, igénytelenséget, elhízottságot, amorf alakot, cicababáskodást.
3/8 anonim válasza:
Túl sok smink, aránytalan elhízás, borotvált haj, tetoválás, testékszerek (kivéve a nagyon alap dolgok), kirívó és túl hiányos öltözködés, igénytelenség, szilikon és a plasztikai műtétek. Alapvetően a nem természetes dolgok. De ez én vagyok, másnak lehet pont tetszik ezekből néhány tulajdonság.
4/8 anonim válasza:
Le lettem pontozva, mi a baj azzal, ha nem akarok egy ápolatlan, igénytelen, amorf nőt? What a f**k logic. :)
6/8 anonim válasza:
En nem szeretem ha a nomon egy masik pasi fekszik :)
7/8 anonim válasza:
Ami műnek vagy mesterkéltnek hat....
Imádom, ha egy Nő természetesen sminkeli magát, úgy hogy szinte alig lehet észrevenni, de ellenben taszít ha túlzásba viszi. Az ápoltság és igényesség jele a szép szemöldök és szempilla, de ha túl van szedve vagy sugárzik róla, hogy műanyag akkor menekülök.
Ízléses legyen, természetesnek hasson és a smink passzoljon a szeme és a ruhája színéhez.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!