Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mégsem a külsőre mennek a férfiak?
Nem vagyok kifejezetten szép lány, és nem is nagyon igyekszem kitűnni a tömegből. Viszont rengeteg fiúbarátom vallott szerelmet pár hónap ismeretség után, illetve nagyon gyorsan megkedveltek pár beszélgetés után.
Most akkor mégsem a külsőre mennek a férfiak?
25-30-as korosztály (én 21 vagyok)
#3 Lehetetlen küldetés...
A külsőre felfigyelnek, de egyáltalán nem fontos. A csúnya, és nagyon kövér nők is férjnél vannak.
Persze a fiúknál még nem így működik...
A férfiakkal szemben elég durván kialakultak bizonyos előítéletek. Képzeld el, nem, nem a külsőre megyünk... :D
Ha körbenézek az összes férfi ismerősöm közt, többségük simán összejönne náluk kevésbé jó külső megjelenésű nővel. Jó pár helyesnek mondott pasi ismerősömnek teljesen átlagos kinézetű barátnője van. Van, akinek kissé csúnyácskább is.
Nálunk eléggé számít a belső is, akármilyen csodának is tűnhet. Melyik férfinak mire van szüksége: Gondoskodó nőre, figyelmesre, aki meghallgatja, aki feldobja a napját, aki izgalmat hoz bele, stb. Én pl. szeretem, ha egy nő okos és tud olyan mondani, amire felkapom a fejem. Akkor lehet még csúnyácskább is.
A nőknél sokkal jobban számít a külső. Nézz körbe az ismerőseid kapcsolataiban: Sokkal többször van az, hogy helyesebb pasinak kevésbé szép barátnője van, míg ritkábban látni olyat, hogy szép csajnak csúnya barátnője van.
Tudom, mindjárt jön 1-2 nő részéről a lepontozás, hogy debizony van olyan ismerősük, ahol a pasi a csúnyább. De légyszi, az átlagot nézzétek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!