Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen furcsa a csoporttársam?
Sziasztok!
Mostanában nagyon ramatyul érzem magam (a barátom megcsalt, és szakítani fogok vele), és ezt elmondtam egy csoporttársamnak. Nem tudom miért pont neki... nincs túl sok barátnőm, és ez a srác meg pont fent volt facebookon, úgyhogy írtam neki, hogy vidítson fel. Amúgy bent az egyetemen mindig beszólogat olyan viccesen, sokat nevetünk, meg szoktam neki segíteni a tanulásban, de az én részemről ez jófejség, semmi több, csak valahogy kedvelem őt. Mostanában, hogy megtudta ezt a dolgot, facebookon mindig ír, hogy hogy vagyok, meg mizu velem, meg tök érdekes dolgokat csinál, szerelmes számokat küld nekem, mindig bókol. De suliban úgy csinál, mintha ezek a dolgok meg sem történtek volna. Például írta nekem, hogy szerinte nem vagyok százas, de ő se százas, és ez szerinte jó. Nem tudom, hogy most ez azt jelenti, hogy tetszem neki? Vagy csak próbál segíteni, hogy jobban érezzem magam? Szerintetek?
"a barátom megcsalt, és szakítani fogok vele" - fogsz? miert nem tetted meg meg?
Egyertelmuen kedvel, valszeg tetszel is neki, de addig tuti nem fog lepni, amig nem hajitod ki a baratod a busba. Majd ha az megtortenik, UTANA adhatnal neki jeleket. Mar ha akarsz tole barmit.
A kérdést azért teszi fel, hogy nagyjából belője, van-e esélye nálad (mert magát pl. könnyebben tudja már a pultoshoz mérni).
De amúgy ja, csak a vak nem venné észre, hogy mik a szándékai veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!