Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem furcsa ez egy nőnél?
Hogy szakított a pasijával 1-2 hete és már egy másik paisra rányomult?
Ilyenkor nem az van hogy tart egy kis szünetet?
Manapság sajnos nem ilyen világot élünk. Én fiú vagyok, volt eddig 4 párkapcsolatom, mindig 1 évnél tovább tartottak, és mindig volt minimum! fél-1 év szünet.
Sajnos az ilyen emberről - akár férfi, akár nő - úgy vélem nem szerette igazán a másikat, és csak önzőségből volt vele együtt, hogy kipróbálja.
24/F
1: nem feltétlenül így van. Ha a nő szakított, akkor valószínűleg már ért benne egy ideje a dolog, és már úgy érezte, ez menthetetlen, a szakítás pillanatában meg, bár lehetett szomorú és érezhetett rokonszenvet, egészen biztosan nem volt már szerelmes. De ez nem zárja ki, hogy maga a kapcsolat ideje alatt soha ne érzett volna ilyesmit.
Szerintem nem törvényszerű, hogy szünetet tart. A fenti esetben, ha ő szakít, akkor gondolom egyértelmű, ő lélekben már régebben lezárta a kapcsolatot, minthogy ténylegesen kimondta volna, így különösebb igényét nem érzi a szünetelésnek. Vagy csak simán ez jelenti a szünetet, hogy szórakozik, flörtölget, kalandokba bonyolódik, de komoly párkapcsolatba nem megy bele. Sok férfi is csinálja ezt, ami azt illeti, és nem is feltétlenül olyan emberek, akik szakítottak. Van, aki így próbál meg túllendülni a lelki fájdalmakon, amit a szakítás okozott. Attól még nem lesz rossz ember, és nem jelenti, hogy egykor, amíg jártak, ne szerette volna a másikat.
Mennyire jellemző itt, hogy a korrekt, értelmes válaszokat lepontozzák, a hülyeségeket meg fel.
A 2-es és a 3-as mindent leírtak, nem ismétlem őket.
Én is mindig a magamban lezárás után mondom ki a végét....legutóbb is, másfél hónapja ért bennem a dolog. Sajnos a szakítás időpontját annyira bénán sikerült megválasztani, hogy egy régebben megismert sráccal akkor kezdett komolyabbra fordulni a dolog. Alapvetően nem a srác miatt szakítottam, de már akkor mondtam ki a végét amikor ott volt.
Kapcsolatfüggő lennék? Lehet. Vagy csak simán így jött ki.....
Továbbá fenntartom azt az álláspontom, hogy a pasik későn kapnak észbe ha a nő kifelé kacsingat.
Exbarátommal egy beszélgetés részlete:
Én: "Nem érezted, hogy milyen furcsa vagyok egy ideje?"
Ő: "De igen, de nem hittem hogy ez ilyen komoly. Azt hittem majd elmúlik.."
Hát...elmúlt....
Üdv,
26/N
# 4
És akkor mégis mért nem szakítottál vele, mire vártál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!