Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem ezt egyes nőknél?
Figyelt kérdés
Legyen pl. munkahelyen vagy máshol van egy nő(most nem egy konkrét nőről beszélek) aki ténylegesen nem érdekel mármint úgy hogy összejöjjek vele.
De mégis úgy viselkednek meg úgy "teszi veszi" magát vagy nem tudom hogy mondjam :D
Mintha én fel akarnám őt szedni és ő meg ilyen lenézően érzékeltetné hogy esélyem sincs vagy valami ilyesmi.
Remélem érthető volt :D
2015. aug. 31. 09:52
1/2 anonim válasza:
Tudom miről beszélsz. Ők azok, akik senkinek nem kellenek, de ezt úgy próbálják beállítani, hogy ők utasítanak mindenkit vissza. Nekem inkább nevetségesek, mint idegesítőek.
2/2 anonim válasza:
Vagy csak te értékeled így a gesztusaikat. Pontosan mi ez a viselkedés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!