Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa ez? Vagy csak én gondolok bele többet? Nem vállal fel nyilvánosan? Talán szégyell?
A facebook nagyon népszerű, és szerintem sokan totálisan hibásan állnak ehhez a dologhoz. Persze, lehet képmutatóan is használni, meg fellengzősen, de elgondolkodtató, hogy nem vállal fel egy olyan helyen, amiről az összes ismerőse azonnal megkapja az infókat róla.
Próbára teszi a kapcsolatokat is, például én értetlenkedve nézném azt, ha kapcsolatban lennék és a barátnőm nem vállalná fel, mivel az, hogy meg van adva a státusz, visszatartja a többi egyént, hogy rástartoljanak.
Ebből egyértelműen következik, hogy azzal, hogy nem adja meg a státuszt, várja a rajongást a többiektől, és rohadtul nem akarja azt sugallni, hogy "bocs, már nekem van kapcsolatom".
Megkérdeztem én tőle rögtön!
Válasza: Szakított az exével és az emberek sokat kérdezősködtek tőle. Mi történt? nem vagytok már együtt? stb
Lehet h szégyell lehet h nem! Szerintem ez el is mondd mindent igazából!
"Nemrég kezdődött egy új párkapcsolatom..."
Ja!
Lehet csak akkor vállal fel, amikor már látja annak jelét, hogy minden okés köztünk
Kedves Kérdező!
Valakinek nem a sz@ros Facebook teszi ki az életét. Nekem is van, de minden sz@rt nem teszek ki, osztom meg. Még a párkapcsolatot sem. Aki akarja, úgy is megtudja, mert látnak minket, és ennyi. Mindenkinek a magánügye. Szerinted ameddig nem voltak közösségi oldalak, vagy egyáltalán, internet, akkor azt hiszed hogy nem vállalták fel egymást? Micsoda tapló, buta, internetfüggő fiatalok vannak. Ha nem vállalna fel, akkor nem mutatkozna veled sehol. Vagy elbújtatna otthon a szemetesben. Bocs, de te nem vagy komplett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!