Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom feldolgozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom feldolgozni hogy a múltban ilyenben benne volt a párom?

Figyelt kérdés
Volt egy szituáció, melyben megtudtam hogy egy ismerősünk szereti a swingert. Nem is érdekelt, de később beszéltünk erről és megkérdeztem a páromat, ő volt-e ilyenben benne. Nevetve vallotta be, hogy egy barátjával és két csajjal rendszeresen össze jártak annak idején. Élvezte, örül hogy megtette, de nem büszke rá. Én kiakadtam, miért mondta ezeket, jobb lett volna, ha nemmel válaszol, ennek már 2 hónapja, de folyton eszembe jut. Nem gondoltam volna, hogy akit szeretek, ilyen dologban benne volt, és többször is, rendszeresen. Tudom hogy ez a múlt, ez az ő dolga, de tudta, hogy én konzervatív vagyok ebből a szempontból, én soha nem mennék bele ilyenbe, fiatalon megkértek, elutasítottam. Nem ítélem el, de nem szerettem volna tudni hogy a párom is űzte ez a szexuális tevékenységet.
2015. nov. 17. 11:40
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nektek! Rendszeresen átolvasom őket, mérlegelek, szakítani ezért nem fogok, de tudom ezt el kell fogadnom, és nem foglalkozni ezzel. Amiről tudom hogy nekem ez nehéz, de úgy érzem menni fog, még ha lassan is! És igaz, nem a múlttal kell foglalkozni, sem a volt szexuális szokásaival. Két különböző ember vagyunk, sok ilyen pár van, ők is boldogok, és elfogadták egymást. Mi is csak úgy lehetünk, ha nem foglalkozok ezzel a témával.
2015. nov. 17. 13:48
 22/30 anonim ***** válasza:
Azt írtad egyik válasszba nem szégyelli , de a kérdésbe azt írtad nem büszke rá .. üti egymást kislány, a múlt az múlt .. nem veled csinálta nincs hozzá csúnyán mondva közöd .. Lehet te is csinálta olyat amit ha meg tudna nem tetszene neki , de ezen kattogni hogy ezelőtt x éve mi volt.
2015. nov. 17. 15:16
 23/30 anonim ***** válasza:
De azert te se vagy egy kis artatlanka hogy ilyen kerdest tettel fel neki. Ne jatszd a sertodottet.
2015. nov. 17. 15:21
 24/30 anonim ***** válasza:

Szerintem nézz be a vikipédiára, keresd ki az "erkölcs" szót.

Hamár dobálózol vele, nem árt, ha tudod, mit is takar egész pontosan.

Attól, hogy swinger klubban járt, még az élet egyéb területein lehet nagyon erkölcsös, hiszen ez a szó nem csupán a szexuális szabatosságról szól.

Sőt! Létezik a hedonista etika. Lehet, hogy a párod, annak a követője, és mint olyan teljesen erkölcsösen él.

A kérdésedre: részemről ez belefér akkor, ha előttem csinálta. Nem akadnék ki rajta, mivel engem is érdekel, csak nincs, és nem is volt bátorságom megtenni.

2015. nov. 17. 15:44
 25/30 anonim ***** válasza:
Az erkolcs nem csak szexualis erkolcsot jelent,hanem az elet ezernyi mas teruleten mutatott viselkedest is.A parod valoban lehet erkolcsos ember, ezt mi nem tudhatjuk, de te igen.
2015. nov. 17. 21:41
 26/30 A kérdező kommentje:

Nekem többször beszélt erről, és elég különböző módokon adta elő. Azt mondta először hogy nem büszke rá, máskor meg hogy nem szégyelli. Nem én tehetek arról hogy ő mindig mást mondott! És ez a téma engem nem érdekel már. Neki kellett volna vigyáznia arra amiket elmondott, ő is kérdezett tőlem ezt-azt, de én nem mondtam rá semmit. Volt hogy valaki rám írt, az egyik exem, kérdezte ki az. Nem akartam hogy fájjon neki, lássa ő egy exem, ezért azt mondtam egy régi ismerős. Én ennyivel lezárom. Részletekbe meg alapból nem kellene bele menni a múltban történt szexuális tapasztalatokról. Neki se esne jól ha részletezném kivel hogyan élveztem, van bennem annyi tapintat hogy nem mondom el neki, ha kérdezné akkor sem. Hiszen alapból nem jó érzés, hogy másokkal is volt előttünk a párunk, az meg pláne nem jó érzés, ha még a részletekről is tudunk. Az meg ahogy itt pocskondiáztok kb. nem érdekel, rosszindulatúak vagytok nem is kicsit... és nekem kellene változnom? Mert valaki ezt is írta, hát no comment...

És mint írtam, a téma részemről le van zárva.

Az meg hogy ő örül annak, én nem voltam benne ilyenben, meg nem jönne össze olyannal aki volt és kipróbálta, kicsit elgondolkodtató, hiszen ő meg rendszeresen csinálta ezt annak idején, de jobb erre nem is gondolni többet. Ha olyan nő lennék, mondhattam volna, nekem meg olyan pasi nem kell aki ilyet csinált...

2015. nov. 18. 09:49
 27/30 A kérdező kommentje:

Erkölcsösség:

Az elmúlt 2 évben változott meg, előtte nem volt az. Számomra ez is fura, miért pont két éve. Lehet meg se változott, nem tudom, nem érdekel, most olyan amilyen. Viszont ha valaki erkölcsös ember, akkor ezt nem hangoztatja minden héten többször, mintha bizonygatná magának...

2015. nov. 18. 09:51
 28/30 anonim ***** válasza:
79%

"Nem akartam hogy fájjon neki, lássa ő egy exem, ezért azt mondtam egy régi ismerős. "

Ja, latom mar, koztetek az az alapveto problema, hogy te hazudsz, es ezt is varnad el, o meg nem.

Szerintem EZT kene megbeszelnetek, mert nekem meg az nem fer bele, ha valaki hazudik. Ja, es nem is hude erkolcsos dolog.

Ha valaki hazug az pl az en szememben nagyobb bun mint ha szexualisan szabadosabb.

2015. nov. 18. 11:35
 29/30 A kérdező kommentje:

Volt egy beszélgetés egy férfival egy üzengetőben, aki pl. nem az ex pasim volt, ő meg ráírt, na szerinted miért nem mondom el neki ki volt az!

Ja, és egy kis értelmezés! Nem hazudtam neki okoska, mert nem azt kérdezte hogy ex pasi volt-e, hanem hogy ki írt. Értelmezés ember, utána dobált a sarat te idióta!

Ő is ismerősnek nevezi az exeit előttem, sose mondja ki hogy ex csaj volt, hanem hogy csak egy ismerős. Mennyi álszent ember van itt elképesztő, dobálóztok meg szidtok, egy kicsit magatokba is nézhetnétek vajon miért???

2015. nov. 18. 13:05
 30/30 anonim ***** válasza:

Ne támadjátok már a kérdezőt!

Kérdező!

Mond, konkrétan mi a problémád azzal, hogy négy cselekvőképes ember , minden kényszer nélkül, úgy dönt együtt szexelnek?

2015. nov. 18. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!