Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom feldolgozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom feldolgozni hogy a múltban ilyenben benne volt a párom?

Figyelt kérdés
Volt egy szituáció, melyben megtudtam hogy egy ismerősünk szereti a swingert. Nem is érdekelt, de később beszéltünk erről és megkérdeztem a páromat, ő volt-e ilyenben benne. Nevetve vallotta be, hogy egy barátjával és két csajjal rendszeresen össze jártak annak idején. Élvezte, örül hogy megtette, de nem büszke rá. Én kiakadtam, miért mondta ezeket, jobb lett volna, ha nemmel válaszol, ennek már 2 hónapja, de folyton eszembe jut. Nem gondoltam volna, hogy akit szeretek, ilyen dologban benne volt, és többször is, rendszeresen. Tudom hogy ez a múlt, ez az ő dolga, de tudta, hogy én konzervatív vagyok ebből a szempontból, én soha nem mennék bele ilyenbe, fiatalon megkértek, elutasítottam. Nem ítélem el, de nem szerettem volna tudni hogy a párom is űzte ez a szexuális tevékenységet.
2015. nov. 17. 11:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem attol meg nem rossz ember valaki, hogy kiserletezett szexualisan fiatalkoraban. Siman elkepzelheto, hogy kivancsi volt, parszor kiprobalta, aztan ennyi is volt. Most ettol kevesebb lett hirtelen a szemedben? Akkor hagyd el. De szerintem nem kellene ennyire elvakultnak lenni, a mult az a mult, az szamit igazan, amilyen ember most. Azon is gondolkozz el, miert zavar ez teged ENNYIRE.

De ha ez neked abszolut nem fer bele az ertekrendedbe, akkor jobb most veget vetni a dolognak, mint hogy magadban dedelgetni a tusket ki tudja meddig. Az csak megmergezi es feleslegesen elhuzza a kapcsolatot.

Nekem szemely szerint olyan ember nem ferne bele az ertekrendembe, aki ilyenek miatt ennyire tud itelkezni. Emberfuggo.

Legkozelebb meg ne tegyel fel olyan kerdest, amire nem biztos, hogy akarod tudni a valaszt.

2015. nov. 17. 12:33
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Ami lemaradt: Komolyan jobb lett volna, hogyha hazudik? Milyen kapcsolat az, ahol nem lehetnek a felek oszintek egymassal, mert a masiknak esetleg nem tetszene a valasz?

Ha tudta, hogy valszeg nem fogsz neki orulni, megis elmondta, az inkabb jo pont, mint rossz. Nyomatod az erkolcs szoveget, megis igy velekedsz az oszintesegrol.. Eleg furcsa.

2015. nov. 17. 12:35
 13/30 anonim ***** válasza:
És? Azóta megváltozott ? Igen? Van még kérdés?
2015. nov. 17. 12:40
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
múltkor volt egy kérdés, hogy miért nem szabad őszintének lenni a nőkkel, hát ezért! egyik napról a másikra más ember lett azért, mert előtted swinger klubba járt? kevésbé szeret emiatt? kevésbé illetek össze emiatt? nyilván nem! ugyanaz az ember mint aki eddig volt, én nem értem, hogy ezzel miért foglalkozol?!
2015. nov. 17. 12:50
 15/30 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod hallani a valaszt egy kerdesre, akkor ne tedd fel, ilyen egyszeru.
2015. nov. 17. 12:56
 16/30 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok azzal, hogy ez csak múlt, de számomra a szexualitásba ez sose fért bele. Engem is rá akartak beszélni, mondtam, nem, mert nekem ez a formátum nem jön be, ők csinálják, az nem érdekel, de ha a páromról van szó, jobb lett volna ezt nem megtudni. Tudom, mesélték mi történik ott, és azok nekem nem szimpi dolgok, most meg ő a nagy erkölcs úgymond(többször is felhozza ő mindenben erkölcsös). Viszont én ezt úgy látom, hogy nem kellene az erkölcsös szóval dobálóznia, ha ilyeneket megtett. Meg hogy mennyi leszbi csaj ismerőse volt, csak csaj haverjai, stb...

Nem tudom mi lesz, de nem tudom ezt egyik napról a másikra kiverni a fejemből. Tudom kik voltak az exei, az nem érdekel, de ez egy teljesen más dolog. Ahol egy embernek elég gátlástalannak kell lennie, és nem éppen így ismertem meg.

2015. nov. 17. 13:02
 17/30 anonim ***** válasza:
71%

Elhiszem, hogy neked ez nem tetszik, sőt, esetleg viszolyogsz is tőle. Mindenkinek megvan a maga értékrendje.

De, kislány, hagyd egyelőre még ezt a komoly kapcsolatosdit, nem való neked. Olvass romantikus regényeket, meséket, ne hús-vér férfiakkal foglalkozz. Majd ha felnőttél, felkészültél egy őszinteségen alapuló párkapcsolatra és nem cukimázas hazugságokra vágysz, na, akkor lehet szó arról, hogy hosszabb távra válassz valakit.

37/N

2015. nov. 17. 13:06
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de ha nem szeretted volna tudni, akkor nem kellett volna megkérdezni. A párodban inkább becsülnéd, hogy őszintén válaszolt neked, és nem takargatta azt, amit ő is szégyell. Komolyan jobban esett volna, ha x év után kiderül, hogy mégis benne volt ilyenben és letagdva azt, a szemedbe hazudott?

Becsüld meg az őszinteségét, én azt mondom, a múltjával meg barátkozz meg, ha szereted őt.

2015. nov. 17. 13:13
 19/30 A kérdező kommentje:
Ő nem szégyelli ezeket a dolgokat, és engem ez zavar a legjobban. Elég lett volna, ha simán igennel válaszol. Arra nem voltam kíváncsi, hogy mennyire élvezte, meg örült hogy megtette, ezeket magától mondta el!!!
2015. nov. 17. 13:15
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire más az értékrendetek, akkor nem illetek össze. Pont. De szerintem is értékeld, hogy őszintén válaszolt, mégha nem is tetszik a válasz. Ez már a múlt. Vagy ha most is eljár, akkor megértem, hogy zavar, az nekem sem férne bele egy párkapcsolatba. De ha csak mesélt a múltjáról, azt úgy fogd fel, hogy fiatalon kísérletezett. Szerintem inkább fiatalon tegye, mint negyven évesen két gyerek mellett. :)
2015. nov. 17. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!