Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják egyesek azt, hogy akinek nem volt semmilyen párkapcsolata az nagy lemaradásban van és alkalmatlan?
Engem annyira idegesít ez a téma, hogy néha legszívesebben megfojtanám azt aki ezzel az állítással jön, ha férfi ha nő. Most nem azért, de mi van azokkal az emberekkel akik inkább keresik a megfelelő társukat minthogy azért legyen kapcsolatuk, mert most ez a divat. Most ő is megkapja ezt az életképtelen, kapcsolatokra alkalmatlan jelzőt, mert nem akart akárkivel összejönni, csak keresgélt? Komolyan olyan hülye érvekkel jönnek, hogy az agyam kiszakad a helyéről.
Nekem nem volt párkapcsolatom még volt rá egy pár lehetőségem, de nem éltem vele, mert nem vonzottak annyira és nem arra gondoltam, hogy ettől tapasztalati pontokat kapok, ez nem videójáték, hogy ezt teljesíted és a következő szintre léphetsz, emberi kapcsolatok ennél jóvalta összetettek, de amikor ilyen hülyeségekkel leegyszerűsítik le néha azon gondolokozom, hogy szokták e az eszüket használni az emberek vagy birka módjára másokat követni.
Amúgy egyedül is lehet a személyiséget fejleszteni nem csak párkapcsolatban erre vannak személyiségfejlesztő könyvek, baráti társaságok, család stb.
Észrevettem, hogy vannak olyan típusú emberek, akik bárkivel összejönnek, hogy kiéljék magukat és vannak olyanok, akik a számukra az igazán vonzóakat keresi, utóbbi vagyok. Volt több lehetőségem, de azért nem mentem bele, mert nem vonzottak annyira.
Sajnos több ismerősöm annak idején eléggé kiosztott, csak mert van ízlésem, igényem és őszintén elmertem mondani, nem voltam álszent és nagyképűnek bélyegeztek, megkaptam azt is, hogy így nem lesz senkim, na meg a tapasztalatgyűjtésekkel is jöttek, hogy előbb legyen nem vonzó lánnyokkal aztán vessem bele magam. Komolyan az értékek ennyire nem számítanak és ennyire baj, ha valaki boldog akar lenni?
Pont erről beszélgettem egyik barátommal, hogy őt is kiosztották egy párszor, mert hogy számára vonzó nőt keres, szerinte se a tapasztalatok fontosak.
Próbálkoztam több nekem tetszőnél nem jött össze és tudom lehet eltart még egy ideig, most is próbálok ismerkedni egy lánnyal aki tetszik nekem meglátom mi lesz belőle.
De én legalább nem néztem le magamat, hogy mennyire levagyok maradva, inkább magamat fejlesztettem testileg lelkileg is, hogy szeressem magamat és magabiztosabb legyek, de tényleg nagyon idegesít mikor ezzel a témával jönnek, mikor nem csak párkapcsolatokon, szexen forog a világ és szocializálódtam annyit, hogy kitudjam magam ismerni, tudjam hogy milyen lányok illenének hozzám milyen lányok tetszenek, ehhez mondom csak józan paraszti ész kell és nem a régebbi párkapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!