Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborognak itt sokan azon, ha egy nőnek számít párkereséskor, hogy a férfinak legyen autója, éljen önállóan, legyen munkája?
Az autó kérdésben nem értek egyet, budapesten szinte felesleges. Másrészt ha nekem szükségem van rá akkor nyulván van kocsim, egy pedig elég 2 embernek.
Viszont 30 körüli férfi jó, ha nem lakik együtt a szüleivel, valami önállóságot sejtet.
A biztos munka nekem is ezért szempont, mert gyereket szeretnék, és ugye pár évig nem kapok teljes fizetést. Jó lenne nem fillérezgetni.
olvassátok már el amit ír.
nem pesten él, így szükséges az autó. teljesen mindegy hogy a pestiek erről mit gondolnak.
1: Mert nekik nincs egyik se
2: Nehogy már a nők ne ugorjanak valaki nyakába csak azért, mert férfiak, nehogy már a nőknek elvárásai legyenek!!! Blaszfémia. Hogy merészeljük?!!
Akkor legyetek buták,és gondolkozzatok így.
Ettől még nem lesz több azon férfiak száma,akiknek mondjuk szerencséjük volt,és bekerültek egy jobb munkahelyre,vagy aki alá alátették a szülők a pénzt...
Mint említettem,majd pofára estek maximum,ilyen elvárásokkal. Vagy mentek a gazdagokhoz szépen,akiknek két perc idejük nem lesz rátok,meg nem fog foglalkozni veletek.
"így is van aki ennél kevesebbet keres,és van aki többet."
Ezzel maximálisan egyetértek.
"Ha te már felépítettél magadnak egy bizonyos egzisztenciát, akkor miért akarnál olyannal lenni, akinek nulla az életcélja, illetve folyamatosan lehúz?! 25 n."
Milyen egzisztenciára gondolsz a kérdező esetében? A Lada kombira (fenntartási költség alapján) vagy arra, hogy az anyjával él?
". Volt már 1,5 millió félte tett pénzem, amikor megismerkedtünk, szóval tudtam volna venni. Mielőtt jöttök azzal, hogy biztos örököltem, vagy a szüleim tették alám..."
Nem "jövök ezzel" mert azért ez elég csekély összeg. Én 18 éves koromban raktam ennyit össze és akkor is keveselltem, mint vésztartalékot.
Amúgy érdekesség: Az ide író nők (a kérdező, illetve a kettő másik, aki egyetért vele) nem rendelkeznek egzisztenciával (autó, pénz, illetve az anyjukkal laknak- leszámítva az utolsót) de megmagyarázzák, hogy miért (mert van busz mert kényszerből kell az anyjuknál lakni, stb). A férfiaktól ezeket az érveket viszont nem fogadják el.
(Most én magyarázkodom: NEM az anyámnál lakom, magyar viszonylatban jól fizető munkám van és NINCS autóm de akármikor tudnék venni, szóval nem a frusztráció beszél belőlem)
Oké, de csak olyat várj el, amit te is teljesíteni tudsz. Az a felháborító szerintem, mikor valaki olyat vár el, amit ő se tud teljesíteni.
Tehát ha a nő a szüleivel lakik, akkor miért várja el a férfitól, hogy egyedül lakjon?
Egy nagy lofing ez az annyanal lakas szoveg, hogy eletkeptelen, nincs celja stb.
Leget, hogy pont azert eletkepes, celtudatos nemtol, eletkortol fuggetlenul az aki a szuleivel el, amig nincs komoly kapcsolata. Attol meg elhet teljessen fuggetlen onelatto eletet, hogy nem egy idegen ember sebet tomi alberlet cimen havonta 50-100ezer Ft-al. Lattam en mar kulon alberletben elo fiatalokat akkiknek egy vasuk sem volt, egy hivatalos ugyet sem tudtak elintezni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!