Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan írjátok a szerelmeitekre vagy arra aki bejön, hogy nem az a "tökéletes", vagy nem az a "bomba", akkor ez most hogyan is van?
Például az előbb olvastam pont egy kérdést, hogy melyik az a lány akiért ölni is tudnátok és miért, és többen írták, hogy nem kell, hogy 10/10 legyen meg a "a barátnőm aki nem az a fullos csaj" stb... de nem úgy van, hogy akit szeret az ember, szerelmes belé annak ő a legszebb a világon és bombának/csodálatosnak is látja?
Tehát lehet, hogy a barátom nem is tart gyönyörűnek, hanem szeret de csak "átlagos" lánynak lát?:(
Tudom, hogy a barátomnak vannak rossz tulajdonságai, de ezek számomra tolerálható dolgok és ettől még ő az életem értelme. Szeretem, mert szeret, mert hercegnőként bánik velem, figyelmes, odaadó, külsőre is bejön (a hangja, a mimikája, a szeme stb, ezek apró dolgok, amik őt képezik és ettől lesz olyan, amilyen) és az összes nekem lényeges tulajdonságban megfelelő: vannak tervei, céljai, képes tenni értük, érett, megbízható, felelősségteljes, tud kommunikálni, intelligens (érzelmileg is).
Senki sem tökéletes, de akkor is így szeretem, ahogy van és ő is így szeret engem, ahogy vagyok és így fogad el.
Hidd el, hogy attól, hogy nem vagy bomba, még igenis szerethet és lehetsz te számára a minden, a legfontosabb, akit imád. Nekem is nagyon nehéz volt elhinni, de sikerült és tényleg így van :)
L
Én kétféleképpen látom a nőket:
-Van egy objektív képem a külsejükről, pl. milyen magasak, milyen a mellük, fenekük stb.
-És van egy olyan képem róluk hogy nekem mennyire jön be mint teljes egész.
Lehet valaki testre és arcra 10/10, ha közben flegma és műnő érzete van akkor egyszerűen nem érdekel, de attól még meg tudom állapítani hogy milyen az arca és a teste.
Lehet valaki 10/7 is (a pontozás amúgy úgy baromság ahogy van, csak a szemléltetés kedvéért írok ilyet), ha mellette kedves, aranyos, életvidám és egy hullámhosszon vagyunk akkor nekem már összességében sokkal vonzóbb mint a flegma 10/10.
Plusz ha érzem hogy ő is vonzódik hozzám akkor nem érdekel más nő, őt akarom boldoggá tenni.
Emiatt kiakadni hülyeség, mindenki látja a párja negatív tulajdonságait.
a szerelem nem azt jelenti, hogy vakon szeretjuk a masikat es barmit csinal az csak jo lehet es barmilyen igenytelen ugy tokeletes
a szerelem az, hogy a masikat aprobb/nagyobb hibaival, hianyossagaival egyutt elfogadod es szereted olyannak, amilyen
az en paromnal nincs tokeletesebb ferfi, de o maga egyaltalan NEM tokeletes es ezt en is tudom es o is tudja
erted?
mindenki mashoz kepest 10/10
onmagahoz kepest nem az ;)
pont ez a meg nem elegedes az, ami ot es engem is arra osztokel, hogy mindig javitsunk magunkon es a kapcsolatunkon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!