Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiAK! Zavarna ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiAK! Zavarna ha ilyen alkatú volna a barátnőtök?

Figyelt kérdés

Tegyük azt, egy 172 cm magas lány Minden féle BMI tartomány szerint túlsúlyos, viszont ez nem igazán látszik rajta. A combjai vastagabbak kicsit mint kellene, De rengeteget tornázik a szóban forgó lány csak egyszerûen nem fogy, sõtt a mérleg egyre többet mutat.

[link]

[link]

2015. nov. 14. 03:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha sportol, akkor rendben van.Gondolom nincs szétfolyva.
2015. nov. 14. 05:21
 2/15 anonim ***** válasza:
52%

Nem zavarna.

Nem ilyen tudományos mérési akármi dönti el,hogy egy nő szexi és dögös.

A képen látható hölgyek, "nagyon ott vannak".

Kérdező,ha ilyen tested van,jó nő vagy.

2015. nov. 14. 05:35
 3/15 anonim ***** válasza:
a saját képed kéne... de a lényeg hogy törödsz magaddal. ez így rendben van
2015. nov. 14. 05:53
 4/15 anonim ***** válasza:

Nem, mert nem a külseje miatt lennék vele, és nem a külsejébe szerettem bele. Aki a azért van valakivel, mert jól néz ki, az már régen rossz kapcsolat.:)

Jó az is számít, de a belső sokkal fontosabb. Vegyünk pl. egy csokit, hiába szép a csomagolása, ha nem finom. :)

2015. nov. 14. 08:26
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

Nem vagyok szétfolyva, persze egy picit helyenként nagyobb vagyok mint az szeretném :D

2015. nov. 14. 09:02
 6/15 anonim ***** válasza:

Szép vagy! A kis túlsúly vagy nem zavarna senkit, (egyeseket igen) vagy több odafigyeléssel mégis csökkenthető.

De egy töltött galamb alkat azért még bele kell hogy férjen! :-)

2015. nov. 14. 09:13
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem épp az tart némileg vissza néhány (kinézetre amúgy tetsző) ducibb lánytól, hogy elég rossz kondiban vannak, és ki tudja, mi lesz később. Szóval, ha sportol, nyerő!
2015. nov. 14. 09:38
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Naponta kb 8 kilómétert sétálok meg biciklizek, plussz tornázok (800 hasprés stb)

2015. nov. 14. 09:41
 9/15 A kérdező kommentje:
5-10 kiló plusz van rajtam
2015. nov. 14. 09:42
 10/15 anonim ***** válasza:

Az edzés egy dolog, a kajának is meg kell felelnie a célodnak, s ez már egy fokkal bonyolultabb, mint napestig hasprésezni.

Amúgy ha már a barátnőm, akkor valószínűleg nem zavar annyira, hogy ne legyen az, nem?

2015. nov. 14. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!