Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kapcsolat hányadik hetében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolat hányadik hetében jöhet a szex véleményetek szerint?

Figyelt kérdés
Én 20 / F (nem szűz), Ő pedig 19 / L (szűz)... néhány hetes ismerkedés után ma beszéltük meg, hogy akkor "megpróbáljuk" együtt, Ő mondta, hogy nem akarja elsietni a dolgot, és én is azt szeretném hogy jó legyen majd neki, ne érezze korainak/kellemetlennek a dolgot, szóval szerintetek mikor jöhet a dolog? :)

2015. nov. 9. 00:14
 1/9 anonim válasza:
81%
Én a párommal 3 hónap után feküdtem le :) Előtte szépen lassan haladtunk :) Most vagyunk másfél éve együtt !
2015. nov. 9. 00:16
 2/9 anonim ***** válasza:

Ezt így nem lehet megmondani,van akinek több idő kell,van,akinek kevesebb.

A lényeg,hogy teljes bizalommal legyen az irányodba, akkor fog igent mondani,úgyhogy ezen dolgozz,a bizalmon.

És ne siettesd.

2015. nov. 9. 00:18
 3/9 Clark Kent.. ***** válasza:
11%

"néhány hetes ismerkedés után ma beszéltük meg, hogy akkor "megpróbáljuk" együtt,"

Vicces! Sírok a nevetéstől basszus. :D

Milyen jó, hogy egyesek életében a szex is egy üzleti dolog lett, amit "meg kell beszélni", amit majd "megpróbálnak".

A felnőtt emberek világában ez nem így működik haver. A dolgok spontán jönne-mennek. És nem "próbáljuk" (azt csak a lúzerek teszik), hanem csináljuk.

Szerintem hanyagoljátok a szexualitást, nem nektek való. Amilyen buták vagytok, nem kívánt terhesség lenne a vége.

2015. nov. 9. 00:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Clark, szerintem nem a szexre, hanem magára a kapcsolatra értette, hogy próbálják meg. OFF vége.

Nincs erre szabály, te, ti érzed, érzitek, amikor eljött az idő, és igen, ez legjobb, ha spontán történik. Tényleg mi mondjuk meg, mikor "jöhet a dolog"? Ha azt írom, ma este, akkor megtörténik még ma?

Felnőttként kell szexelni, ha ezeket a dolgokat nem tudod magadtól eldönteni, akkor még várj. Ne heteket, inkább hónapokat...

2015. nov. 9. 01:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Akár már azelőtt is jöhet, hogy megbeszélné a két fél, hogy akkor most komolyan együtt vannak. Ez tök változó, ki mikor akar már...
2015. nov. 9. 04:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Mivel a lány szűz,ezért nem fog ez menni amolyan durr bele, hajrá módra...

Ezért mondtam,ne siettesd a dolgot.

2015. nov. 9. 05:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Légy vele gyengéd,és figyelmes.

A nőknél sok minden fejben dől el,lesz még alkalmatok vadulni,csak akkor, ha ő is akarja.

Sőt, lehet egy kis pettinggel kellene eleinte kezdenetek.

2015. nov. 9. 05:27
 8/9 A kérdező kommentje:

#4, a "megpróbáljuk" alatt a kapcsolatra gondoltunk, nem a szexre...

Nem szokott gondot okozni, hogy szexet kezdeményezzek a csajokkal, de mivel Ő szűz és közölte is, hogy nem szeretné elsietni, gondoltam megkérdezem itt az embereket, hogy ti milyen véleményen vagytok...

2015. nov. 9. 07:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Ezt érezni kell, nem megbeszélni meg időpontot kérni!

A férjemmel még a találkozásunk napján lefeküdtünk...

2015. nov. 9. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!