Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, diszkóban, buliban mit szerettek látni a pasitol mivel tud titeket megnyerni egy ilyen helyen?
korotokat is légyszíves :)
ja és nem vagyok luzer én is nő vagyok csak érdekel :)
Pénz, BMW, arany, és tetkó!
Én meg pont ezektől hányok!
F/60
Csatlakozom a #2. válaszolóhoz.
Azzal kiegészítve, hogy amíg gyalog, vagy egyszerű Peugeottal jártam diszkóba, egy csaj sem állt szóba velem. De miután megvettem, a Bnagy Audit... Minden hétre jutott más csaj, ugyanazzal a külsővel, és belsővel, ugyanaz az ember voltam. Csak egy dolog változott, az autó.
37F
Én speciel utálom ha szórakozóhelyen nyomulnak...azért járok ilyen helyekre, hogy a csajokkal bulizzak s nem azért, hogy felszedjenek...(Arról nem beszélve, hogy van párom.)
Egy szitura nagyon emlékszem, szakadtam a röhögéstől. Kiakartam kérni a kabátom és amíg vártam egy srác (páwa gyerek) odahuppant mellém és nyálas hangon benyögi: "Ahhh ilyen helyeken - mármint ruhatár - a legjobb ismerkedni, nem táncolunk?" És ezt full nyávogva :D Mondtam neki, hogy bocs nem, van párom. Erre benyögi, hogy "Itt van?" Azt hittem a pofám leszakad :D
N25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!