Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diszkóban/buliban ismerkedni? 17/L
Úgy, hogy már nagyon szeretnék egy komoly kapcsolatot, legfeljebb csókig mennék el, beszélgetés után.
Milyen hasonló helyeket tudtok, ahova sok ember megy ismerkedni, nem (csak) azért, hogy szexeljen.
Ha budapesti vagy akkor írj
Tudok pár jó helyet! :)
18f
A buli/diszkó nem erre való. Oda szórakozni, piálni, dugni mennek... meg sajnos drogozni sokan.
Ott te normális srácot nem szedsz össze. Ők is nagyon jól tudják, miért mennek oda.
Ha jó csaj vagy, írj, tudok segíteni (Budapest)
23f
A 3 éves kapcsolatom a netnek köszönhetem.:)
És még keresnem sem kellett,ő rámtalált.
Discóba és csak pasizni jártam,de hetyegni,nem kapcsoltatot keresni..az ottani pasik vevők mindenre,ami nem párkapcsolat :D
Menj el egy kávézóba,hátha szembetűnik egy cuki pincérfiúk..
A pincérek MINDIG olyan dögösek..mármint az én sulimban is mindegyik az volt,és még nem is láttam soha rondát.
Vagy járj teniszezni..Akkor már legalább sportos pasira lelhetsz. Jobb ötletem nincs :P
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!