Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gaz ha megd. Ugattam magam egy idegen sraccal egy diszkoban?
Figyelt kérdés
Legyszi ne iteljetek el azonnal, olvassatok vegig.
Nem ismertuk egymast ott talalkoztunk eloszor de nagyon durvan vonzottuk egymast, kb 10 perc beszelgetes utan mar csokoloztunk, tenyleg ennyire meg soha nem vonzott senki, es nem birtuk ki, egy wcben csinaltunk egy gyors menetet.
Nem terveztem igy de egyszeruen nem tudtam ellenallni...
Ez nagyon gaz? 17L
2015. jan. 11. 00:48
2/26 anonim válasza:
Magán ügyed. Ne mondd el senkinek és nem lesz semmi gond. Egyébként igen, eléggé helytelen volt mert ezzel a saját értékedet csökkentetted. Ha pedig híre megy, várhatsz arra, hogy egy óránál többet udvaroljanak neked a fiúk.
3/26 anonim válasza:
De elítéllek. Miután elolvastam, mégjobban elítéllek. Igen, ez nagyon gaz.
Nem tudtál ellenállni, persze...ez is fejben dől el.
6/26 anonim válasza:
Basszus! Én miért nem tudok ilyen helyen lenni ilyenkor? /F.
7/26 anonim válasza:
Ilyenkor örülök, hiszen tudom hogy a mostani kiöregedő qrvák helyett lesz utánpótlás.
8/26 anonim válasza:
Gáz, főleg, hogy egy diszkós wc-ben csináltad.
Tartsd titokban, ha nem megy híre tudd le egy ilyen is történt dolognak.
De büszke nem lennék rá, az biztos.
9/26 anonim válasza:
Aztán még ezek csodálkoznak, ha ku rvának vannak nevezve...
10/26 anonim válasza:
Nem gond,ha megugatott.Csak egy kicsit furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!