Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szex kapcsolatból több?
Figyelt kérdés
Szerintetek egy csak szex kapcsolatból lehet több? igen én kezdek kicsit többet érezni, de csak néha találkozunk, akkor minden jó, látom hogy szeret velem lenni, a szex is jó, de ennyi. Mostanában az ilyen "kapcsolatokat" részesít előnyben, nem akar komoly kapcsolatot. Szerintetek ez változhat? Nekem is 4 hónap kellett hogy több alakuljon ki bennem, lehet nála is az idő átfordít valamit?2015. okt. 26. 11:59
1/13 anonim válasza:
Egy kérdés csak mielőtt többet mondanék: Te vagy a srác vagy te vagy a csajszi?
2/13 A kérdező kommentje:
bocsi lemaradt én vagyok a lány!
2015. okt. 26. 12:03
3/13 anonim válasza:
Nem fog átfordítani az idő semmit sem. Dugni akart, meg is mondta, belementél. Ennyi. Nem lesz több. Ez nem egy jól menő film, hanem az élet. Ébresztő!
4/13 anonim válasza:
Akkor sajnos van egy rossz hírem. Ebből nem lesz semmi, max kihasználja a ragaszkodásot a perverezebb vágyainak kiélésre. Óvakodj ettől!
5/13 anonim válasza:
Ha tudomásod van róla,vagy sejted, hogy másokkal is összefekszik,akkor jól gondold meg, főleg a védekezést...
6/13 A kérdező kommentje:
nem volt mással amióta velem!
Köszi az eddigi gondolatokat!
2015. okt. 26. 12:25
7/13 anonim válasza:
Ezzel szokták a csajok eltolni a szexkapcsolatokat.
8/13 anonim válasza:
Több szexkapcsolat igen, de komoly kapcsolat nem. Aki hamar szétteszi a lábát, az nem alkalmas komoly dolgokra. Bocs, én legalábbis így közelítem meg a nőket.
9/13 anonim válasza:
Természetesen nincs kizárva, hogy egy szexkapcsolat idővel több lesz, de azt neked kell látnod, hogy ő tényleg csak a szexet keresi-e veled vagy másra is nyitott. Azt mondod jelenleg csak a szex, ami neki számít. Tehát egyelőre vagy meg kell elégedj azzal, hogy belezúgtál, míg neki csak egy luk vagy (bocs) vagy hagyd a fenébe és olyat keress, akinek az egész lényed fontos.
10/13 anonim válasza:
Én egyetlen szexkapcsolatot ismerek amik végül 4-5 év után fordult komolyba, de ott a lány megvásárolta gyakorlatilag a fiút, autóval lakással. A fiú addig a szüleinél lakott majd' 30 évesen, ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!