Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex kapcsolatból lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex kapcsolatból lehet párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Egy ideje szex kapcsolatban vagyok egy fiúval. Viszont észrevettem, mintha ő többet is el tudna velem képzelni. Pl.: szex után sokat beszélünk, randizni hív, nem zavarja, ha nincs szex, inkább örül, hogy velem lehet, mindennap üzeneteket ír.

Kisebb érzések vannak a részemről, de szerelmes nem vagyok és, ha mégse jönne össze, nem vágna földhöz a dolog.

Lehet ebből még több is? Tapasztalatok? 22L 21F

2015. máj. 31. 14:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet. Ezek már elég komoly jelek, hogy ő is többet akar. Nekem két szexkapcsolatom volt, egyikben sem volt se randi, se olyan találkozó, mikor nem szexeltünk és nem is beszélgettünk a szextalálkozókon kívül.

23L

2015. máj. 31. 14:03
 2/11 anonim ***** válasza:
46%
nem tudom elkepzelni mit eszik benned. sosem jottek be a konnyuveru nok. udv, egy erett ferfi.
2015. máj. 31. 14:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kb igy indult. Talalkoztunk kekszeltunk majd mentunk a dolgunkra. kb 1 hétig :DDDDDDDD

aztan tepert,randi,majd a volegenyem lett :)

3 eve vagyunk egyutt most lesz az eskuvonk :)

Szoval lehet igen. Es amit te leirtal az latszik hogy szerelmes lett :)

2015. máj. 31. 14:12
 4/11 anonim ***** válasza:
80%

Ha érett férfi lennél, akkor egy nőt nem az alapján ítélnél meg, hogy az mikor fekszik le egy férfival, hanem hogy milyen a személyisége, a humora, intellektusa, hűséges és őszinte-e.

Nem érett férfi vagy, (max biológiailag) hanem egy duzzogó szexista fiúcska, aki borzasztó féltékeny mindenkire, akinek jut szex.

2015. máj. 31. 14:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát a leírás alapján ez gyakorlatilag csak rajtad áll. Ha te szeretnél vele komolyabbat, akkor hajrá.
2015. máj. 31. 14:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek nem jelentenek semmi.

Legalábbis én több éve vagyok egy szexkapcsolatban, amiben teljesen természetes, hogy minden nap beszélgetünk - néha teljes éjszakákat. Vannak közös szexmentes "randi" programjaink, még nyaralni is együtt megyünk és mostanra nagyon erősen kötődünk is egymáshoz. De egyikünk sem akar párkapcsolatban élni a másikkal.

2015. máj. 31. 14:22
 7/11 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó...máris párkapcsolatban vagytok..
2015. máj. 31. 14:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Bizony...Ez már párkapcsolat :D Lássuk csak, milyen is egy párkapcsolat, mi különbözteti meg egy kapcsolattól?

-Érzelmek/kötődés pipa

-szexmentes találkozók pipa

-érdeklődés a másik élete iránt pipa

-monogámia csak ez a kérdőjel, de van egy sanda gyanúm, hogy ti csak egymással csináljátok.

2015. máj. 31. 14:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Nálunk házasság lett belőle.
2015. máj. 31. 15:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Az esély megvan rá,nálatok meg pláne.Jó Neked! :-)
2015. máj. 31. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!