Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex kapcsolatból lehet párkapcsolat?
Egy ideje szex kapcsolatban vagyok egy fiúval. Viszont észrevettem, mintha ő többet is el tudna velem képzelni. Pl.: szex után sokat beszélünk, randizni hív, nem zavarja, ha nincs szex, inkább örül, hogy velem lehet, mindennap üzeneteket ír.
Kisebb érzések vannak a részemről, de szerelmes nem vagyok és, ha mégse jönne össze, nem vágna földhöz a dolog.
Lehet ebből még több is? Tapasztalatok? 22L 21F
Lehet. Ezek már elég komoly jelek, hogy ő is többet akar. Nekem két szexkapcsolatom volt, egyikben sem volt se randi, se olyan találkozó, mikor nem szexeltünk és nem is beszélgettünk a szextalálkozókon kívül.
23L
Nekem is kb igy indult. Talalkoztunk kekszeltunk majd mentunk a dolgunkra. kb 1 hétig :DDDDDDDD
aztan tepert,randi,majd a volegenyem lett :)
3 eve vagyunk egyutt most lesz az eskuvonk :)
Szoval lehet igen. Es amit te leirtal az latszik hogy szerelmes lett :)
Ha érett férfi lennél, akkor egy nőt nem az alapján ítélnél meg, hogy az mikor fekszik le egy férfival, hanem hogy milyen a személyisége, a humora, intellektusa, hűséges és őszinte-e.
Nem érett férfi vagy, (max biológiailag) hanem egy duzzogó szexista fiúcska, aki borzasztó féltékeny mindenkire, akinek jut szex.
Szerintem ezek nem jelentenek semmi.
Legalábbis én több éve vagyok egy szexkapcsolatban, amiben teljesen természetes, hogy minden nap beszélgetünk - néha teljes éjszakákat. Vannak közös szexmentes "randi" programjaink, még nyaralni is együtt megyünk és mostanra nagyon erősen kötődünk is egymáshoz. De egyikünk sem akar párkapcsolatban élni a másikkal.
Bizony...Ez már párkapcsolat :D Lássuk csak, milyen is egy párkapcsolat, mi különbözteti meg egy kapcsolattól?
-Érzelmek/kötődés pipa
-szexmentes találkozók pipa
-érdeklődés a másik élete iránt pipa
-monogámia csak ez a kérdőjel, de van egy sanda gyanúm, hogy ti csak egymással csináljátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!