Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szex kapcsolatból több?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szex kapcsolatból több?

Figyelt kérdés
Szerintetek egy csak szex kapcsolatból lehet több? igen én kezdek kicsit többet érezni, de csak néha találkozunk, akkor minden jó, látom hogy szeret velem lenni, a szex is jó, de ennyi. Mostanában az ilyen "kapcsolatokat" részesít előnyben, nem akar komoly kapcsolatot. Szerintetek ez változhat? Nekem is 4 hónap kellett hogy több alakuljon ki bennem, lehet nála is az idő átfordít valamit?

2015. okt. 26. 11:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi a többi kommentet is! :)

A csak szex mondjuk durva megfogalmazás, mert nyilván tartjuk a kapcsolatot két találkozó közt is, amikor nála vagyok kedveskedik ölelget puszilgat, szoktunk együtt aludni is..Találkoztam már sokszor anyukájával is ( vele lakik még ) találkoztam néhány barátjával is..szóval ezzel arra akarok kilyukadni hogy nem egy rideg csak szex kapcsolatról van szó! egyszerűen nem tervez komoly kapcsolatot..ez itt a baj :D

2015. okt. 26. 14:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Ezzel gondolom ő azt akarja feléd kommunikálni, hogy jó veled (mindenféle szempontból), de ha megváltozik valamilyen érzése (nem szerelem!) irányodba, akkor könnyen dobni fog.
2015. okt. 26. 14:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem. Ha eddig is csak szex volt, ezek után se lesz több.
2015. okt. 26. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!