Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Egy ilyen (leendő szex) kapcsolatból mire számítsak, ha kerek-perec megmondja az alábbiakat?
A tények:
Ismerkedtünk a neten, összefutottunk már buliban, és volt már megbeszélt találkozónk is. Mindig dicséri a belső értékeim, és sokszor mondja, hogy mennyire hasonlóak vagyunk! A találkozásunk mindkettőnk szerint nagyon jól sikerült, haza is kísért, de nem volt csók.
Később megbeszéltük, hogy ő nem szeretne most kapcsolatot, mert egy előző lányt kell elfelejtenie és rendbe kell tegye a lelki világát, hogy továbbléphessen és nem akar senkitől sem függni. Én azt mondtam, hogy szeretnék folytatást vele. Pár nappal később megbeszéltük, hogy én is csak túlgondoltam a dolgot.
Utána rám írt, a beszélgetésből kikerekedett, hogy szexet azért szeretne.
DE:
Megírta, hogy ha érzelmeket válthat ki, akkor inkább nem érdemes szexbe se belemenni. És hogy ő már ismeri magát, és benne nem fognak érzelmek kialakulni. És hogy régen volt nővel és lehet, hogy kellene egy ilyen a továbblépéshez.
Ezek alapján 1000%, hogy benne nem alakulhatnak ki érzelmek a későbbiekben? Tapasztalatlan vagyok, szóval nem a "szex-tudásom" miatt szeretne belém. Azt tudom, hogy belsőleg nagyon bír, de ennyi.
Ő 30, én 26.
Tippet, tanácsot, tapasztalatot, véleményt szeretnék kérni, hogy mire számíthatok, vagy hogy kellene ehhez a dologhoz hozzáállni?
Olyan nincs, hogy valaki előre tudja, hogy semmit nem fog érezni valaki iránt, főleg ha szexuális kapcsolat lesz köztük, mivel az ember sose tudhatja hogy mit vált ki belőle a másik.
Az más hogy elhatároz dolgokat, de az érzések, érzelmek annyira kiszámíthatatlanok.....bármi lehetséges.
' megbeszéltük, hogy ő nem szeretne most kapcsolatot, mert egy előző lányt kell elfelejtenie és rendbe kell tegye a lelki világát, hogy továbbléphessen és nem akar senkitől sem függni'
És te ebben partner lennél? Dumcsiznál vele és ápolnád a pici lelkét hogy te szegény egy csúnya lány gonosz volt veled, na gyere majd én ápolgatlak?
Neked ebben mi a jó? Ezt elmondanád? Annyi pasi van mint a nyúlsz@r és te kiválasztod a tömegböl a defektest.
Vagy igy még izgalmasabb a viszony..? Igy még annyi fűszer is van benne hogy versenyzel egy fiktik nővel akiről a pali fantáziál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!