Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen céllal indultok bulizni?
Úgy értem hogy van hogy minden buli alkalmával más pasinál alszotok? Egyéjszakás kalandok gyüjtése.
Vagy pasizás, de nem adjátok magatok oda máris, utána randi és ha minden jól megy akkor kapcsolat.
És még egy kérdés, mikor kicsit alkoholos állapotban vagytok csak a leg jobb pasiknak adjátok be a derekatok, vagy van hogy olyan is szóba jöhet aki mondjuk "józanul" nem jöhetne szóba?
Köszönöm a válaszokat!
ez jo kerdes!
velemenyem szerint akinek nincs parja az ha bevalja ha nem szeretne buliban megismekedni valakivel! azt mar embere valogatja hogy szexet vagy komooly kapcsolatot akar. es csak ezutan jon a jo zene vagy baratok baratnok.
szeretek táncolni, szeretem a diszkózenét, szeretek a barátaimmal lenni, szeretek alkoholt inni :)
szex miatt még sosem mentem, de annak örülök (ha éppen szingli vagyok) ha odajön egy srác, de max csók van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!