Megy rajtam kívül bulizni valaki ma este? Milyen rucit vesztek fel? Lányok, hogy sminkeltek? Mikor indultok? Kikkel? Egyáltalán nálatok hogy zajlik egy ilyen buli előtti rituálé?
Figyelt kérdés
Bocsi a sok kérdésért, de kíváncsi típus vagyok. :) Kort és nemet is pls! :)2009. júl. 25. 18:22
1/2 anonim válasza:
Hát ma megyek, de ez egy házibuli lesz.
Ruha: farmer, poló, magassarkú.
Smink: mivel a polóm kék ezért valami feketés kékes árnyalat lesz a szememen, a számon meg egy kis szájfény.
Jön értem a barátom 8-kor összeszedjük a barátnőimet és elmegyünk beülünk valahova beülünk ott megvárjuk a többieket, iszogatunk koktélozunk beszélgetünk majd olyan 10, fél 10 magasságában elmegyünk oda ahova éppen szeretnénk megnézzük milyen a buli ha rossz akkor tovább állunk és elmegyünk normális buliba ha jó a házibuli akkor maradunk és majd estefelé hazaesünk. 19/L
Ma nincs túl sok kedvem úgyhogy szerintem hamar hazaérünk...
2/2 anonim válasza:
Na akkor sorban,igen,tegnap is voltam,valami laza ruhát mert még most is elég meleg van,nem sminkelünk:),azonnal,haverommal,nincs rituálé,megyünk besörözünk,állatkodunk,hazahúzunk,és alszunk egy rettenetes jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!