Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnák rájönni, hogy meg csal-e a pasim?
3éve vagyunk együtt,és még mindig nemtudom a közösségi oldalakon a jelszavát.Titkolózik,mindent elrejt előllem,mindent kitöröl(már amihez van hozzáférésem)
Egyszer véletlen rajtakaptam,hogy csajokat nézegetett,méghozzá az exeit is,és másokat,kérdeztem tőlle,h ezt mire véljem hiányzanak? De megsem szólalt,kinevetett,elintézett ennyivel.
Engem viszont nemhagy nyugodni azóta sem,h kitudja miket csinál a hátammögött,mert már nincsen olyan sem,h véletlen rajtakapom valamin,nagyon elővigyázatos.
Hogyan tudnám lebuktatni,vagy rájönni,h tényleg van valami a háttérben?!
Tapasztalatok,tippek jóljönnek.Köszi!
Én sem adom meg senkinek a jelszavamat, szóval ezt ne várd el tőle.
A titkolózás elég gyanús... De az is lehet, hogy csak nem akarja, hogy mindenért jelenetet rendezz. További jelek, ha nem úgy viselkedik veled, mint régen, sokkal hidegebben, kevesebb csók és szex, gyakran ideges, veszekszik veled, minden apró hibádért megszól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!