Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnák rájönni, hogy meg csal-e a pasim?
3éve vagyunk együtt,és még mindig nemtudom a közösségi oldalakon a jelszavát.Titkolózik,mindent elrejt előllem,mindent kitöröl(már amihez van hozzáférésem)
Egyszer véletlen rajtakaptam,hogy csajokat nézegetett,méghozzá az exeit is,és másokat,kérdeztem tőlle,h ezt mire véljem hiányzanak? De megsem szólalt,kinevetett,elintézett ennyivel.
Engem viszont nemhagy nyugodni azóta sem,h kitudja miket csinál a hátammögött,mert már nincsen olyan sem,h véletlen rajtakapom valamin,nagyon elővigyázatos.
Hogyan tudnám lebuktatni,vagy rájönni,h tényleg van valami a háttérben?!
Tapasztalatok,tippek jóljönnek.Köszi!
jelszavamat én se adnám meg, viszont az övét se kérném el. Ennyi
nem olvastam a teljes kérdést, mert már itt fennakadtam x)
Egy vérbeli féltékeny, önbizalom hiányos házisárkány vagy, aki mindenen fennakad és nem bízik a párjában.
Neked úgy őszintén, mi a franc közöd van a jelszavához?
Egyébként meg bocsi, de elmebeteg vagy, 3 éve vagytok együtt, de minek, ha nem bízol meg benne?
Kislány, egy kapcsolat a bizalmon alapszik elsősorban!
Ja, hát van okod, hogy ne nagyon bízz benne.
Hogy nem tudod a jelszavát, hát olyan volt már, de ha törölgeti a dolgait, az bizony valaminek a rejtegetése, akárki akármit is mond.
Azt nem gondolom, hogy ebből az is következik, hogy megcsal, - de hogy nincs nagyon oda érted, az világos.
Ha utálod, hogy "átbasznak" akkor miért nem szakítasz a barátoddal?
Mire fel kell ez a színjáték, amit művelni akarsz?
Ha nem bízol benne, akkor minek vagy még vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!