Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a vad szexet. De a pasim nem. Mit tegyek?
Ez kb az ezredik variációja annak, hogy én X módon szeretem a párom pedig Y
Ilyenkor két megoldás van. Vagy tudtok egymáshoz igazodni (ami nehéz lehet esetedben, ha pl a párodnak kellemetlen a kemény szex, mert úgy érzi fájdalmat okoz, megsért, stb, neked pedig nem elég kielégítő a lágyabb változat), vagy kerestek olyat, akivel megegyezik az ízlésetek... Miért kell ezt a triviális dolgot ezer+1x megkérdezni?
Kedves elottem iro ertelmi fogyatekos attol hogy te ezerszer lattad mar ezt a kerdest nem azt jelenti hogy mondjuk 5-10 ember kerdezte. Ami neked unalmas masnak meg lehet uj a hiba ott van hogy ejjel nappal a gyik-en logsz.
A kerdesre a valaszom: valamit valamiert. Biztoaan van neki is valami perverzioja ha azt kiderited ea teljesited lehet hogy o is megprobalkozik a vad szexxel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!