Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért laknak manapság 25-30 éves korukig otthon a férfiak?
Én 23 éves vagyok és nő, de én is itthon lakok még és őszintén szólva addig nem is hiszem, hogy elköltözök, amíg nem lesz kivel.
Dolgozok, el tudom magam tartani, de feleslegesnek tartom egyedül külön albérletet fizetni csak azért, hogy elmondhassam magamról, hogy külön lakok. Volt olyan is, de semmi értelmét nem láttam.
Talán a férfiaknak is ilyen lehet a dologba. Na persze naivak ne legyünk, nem mindenkinél, de ez is benne lehet a pakliba.
Nyilván ha az ember elér egy bizonyos kort, függetlenül mindentől benne van az önállóság, én se fogok 30 éves koromig itthon lakni, ha addig nem lesz senkim, akkor külön költözök egyedül, de addig jó így. :)
23N
Kérdező nagyon büszke magára, még privát üzeneteket is irkál...
Akkor itt és most tapsikoljunk neked, "kedves" kérdező, hogy már 17 évesen kiraktak otthonról, mert trágya szülői háttered van?
Elhiszem, hogy rossz dolog az irigykedés, aki normális családba született, annak valóban ez nincs meg.
Akik rendes családba születnek, segítik őket a szüleik, és odáig meg nem állnak, amíg rendes életet tudnak élni, rendes fizetésből.
Ha meg nem jó a "szövegértelmezésem" miért vagy annyira kíváncsi a férfiak életvitelére? Csak a privát üzenetedre reagálok, másra már nem tudok, mert letiltottalak. :)
"Kifogás."
-->Fenét. Egy közeli rokonom (nő) annyit dolgozik, hogy reggel elmegy, és este 8 körülre ér haza, és még úgy sem kap annyi fizetést, hogy egyedül meg tudjon élni. Még szerencse, hogy kapcsolatban van, de még így ketten sem gazdagok, csak annyi, hogy ki tudják fizetni az albérletet, és marad valamennyi pénzük.
Én még rosszabbul jártam régebben, mert olyan melóm is volt, hogy este 10 után értem haza, és alig fizettek meg. Ilyen viszonyok mellett, hogy várhatod, hogy valaki, aki egyedül van, lelépjen otthonról!? Még a legjobb esetben is, ha kifizeti az albérletet, kajára alig marad pár ezer forint.
Volt persze más melóm is, amivel nagyon jól kerestem, de nem mindenki van ilyen helyzetben. Ezt azért illene tudnod.
Minek fizessek azért havi 100-120 ezret albérlet+rezsibe, hogy egyedül lakhassak? Utána gondolom az lesz a baj, hogy legyen kocsi, mondjuk törlesztés+benzin 50 ezer, utána izom kéne, bérlet 5-10 meg a tápkieg 20, utána unatkoznál és étterembe kéne vinni havi 1x legalább, mondjuk 10 ezer, meg szeretnél megtakarítást is, meg nyaralást, meg új ruhát, tehát még úgy havi 80-at tegyünk félre. Tehát egy havi 260-290 körül kereső férfi lenne neked az ideális ha jól érzem.
Cserébe te gondolom kozmetikázol vagy eladó vagy havi 90-ért, amivel semmi baj nincs, sőt tisztelet, hogy nem mentél el inkább Woodman-castingolni mint sok csaj, akinek a büdös a meló Magyarországon, de ha nekünk férfiaknak folyamatosan azt hangoztatjátok, hogy saját ligánkba játszunk, akkor ti se lőjétek nagyon fölé a céljaitokat.
Nincsen trágya szülõi hátterem és nem raktak ki otthonról. Az egyertelmû, hogy amíg az ember tanul addig ha van rá lehetõsége otthon lakjon. Akinek nem inge ne vegye magára a kérdést, számomra egyszerûen furcsa, hogy mikor fiatalabb voltam az összes rokon és idõsebb ismerõs a tanulmányai elvégzése után önállósodott. Itt meg napi szinten van legalább 3 olyan kérdés, hogy: Lanyok összejönnétek egy olyan(27-35) éves férfival ski határozatlan, kicsit gyerekes és otthon lakik?
Az ilyen embereknek nem lesz egyszerû párt találni. Otthon lakik huszon meg harminc évesen, a nõk nagy részének az jut eszébe,hogy micsoda egy anyuci pici fia( tisztelet a kivételnek)
Egyáltalán nem a 25-30 közötti pasikkal van baj akik a szüleikkel élnek. Hanem a 35+osokkal. Ez az ország nem skandinávia, bizony itt keményen meg kell dolgozni mindenért, és a legtöbb ember ilyen 30 éves korban tud csak anyagilag függetlenedni. Vagy ha nem tud, akkor ki megy nyugatra mosogatni az ottani minimálbérért és lakik egy munkásszállóban vagy egy kisebbségi negyedben egy albiban, és úgy próbálja összespórolni egy itthoni lakásra valót.
Akiknek a szüleik vettek egy lakást annak mák van, de 80%-nak nem, és nekik meg kell ezért dolgozni. De azért ilyen 35 éves korra már illik az embernek saját egzisztenciát teremteni.
nőként sem értem, hogy ez neked miért probléma :D
én se fogok addig elköltözni amíg nincs kivel, mert egyedül nem szeretnék élni, és feleslegesnek is tartom... nem is várom el a kiszemelt férfitól hogy ő külön éljen, HA ugyanezét él még otthon, nem azért mert ő nem tud elszakadni a családjától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!