Manapság vág még valaki otthon csirkét, vagy konyhakészen vásároljátok meg?
Figyelt kérdés
2014. júl. 26. 00:10
2/13 anonim válasza:
Hát aki nem tart otthon baromfit annak nehéz vágni,de szüleim igen és tőlük mi is kapunk, anno kopasztani,kibelezni én is megtanultam.
4/13 anonim válasza:
Lehet venni élő csirkét is,és rögtön levágni,akkor nem kell tartani.(Aki szeret gyilkolni,annak ez ideális megoldás)
5/13 anonim válasza:
Szerintem ez nem a gyilkolásról szól.
Bár a mai világban ki hogy éli meg!
Mondjuk az is furcsa (legalábbis nekem), hogy valaki arra gondol, hogy ez "gyilkolás".
7/13 anonim válasza:
Persze. A bolti meg sem közelíti a sajátot.
Ami pedig a gyilkolás dolgot illeti: szívem szerint én nem engednék húst enni annak, aki legalábbis nem nézi végig valamilyen általa fogyasztott állat levágását és nem segédkezik a feldolgozásnál. Ha van valami, amit tiszta szívből utálok, akkor az az, hogy itt nyervog valaki, hog
8/13 anonim válasza:
* hogy szegény jószág, aztán meg tömi magába az iparilag előállított állatból a rántott csirkét. Amit én nevelek és én vágok, arról tudom, mit evett, hogyan élt és azt is, hogyan halt.
9/13 anonim válasza:
Van 40-nél kicsivel több csirkénk.Ha kell itthon vágjuk.
10/13 anonim válasza:
Ha tehetném tartanék csirékét, de panelban ez nem megy. Emiatt inkább vásárolni vagyunk kénytelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!