Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell folyton magyarázkod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell folyton magyarázkodnom, hogy nincs senkim?

Figyelt kérdés
Kicsit szégyellem, hogy ennyire jòl megvagyok egyedül és bevallom őszintén nem halnék bele, abba sem, ha sosem lenne már senkim. Egyszerűen nem tudok megfelelni a férfiaknak, amit meg is értek, hiszen rengeteg bájos nő van, ìgy értelemszerűen hozzájuk fognak vonzòdni. Tudományos területen tervezek elhelyezkedni a későbbiekben, amibe már majdnem szerelmes vagyok, baj van ezzel? 22N
2015. okt. 30. 23:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10: Mégsem hajtasz az évfolyamtársnőidre, vagy más egyetemi ismerőseidre, ha jól veszem ki.
2015. okt. 30. 23:56
 12/19 anonim ***** válasza:

"Miért kell folyton magyarázkodnom, hogy nincs senkim?" - kinek? rokonok nyaggatnak? azzal ne foglalkozz, barinok csesztetnek? allitsd le oket, ha tovabb ba$zogatnak akkor nem igazi baratnok

"Egyszerűen nem tudok megfelelni a férfiaknak" - hat a problema gyokere ott van, hogy meg akarsz felelni nekik

egyedul onmagadnak kell megfelelni, SENKI MASNAK!

amikor majd ugy allsz a dologhoz, hogy a ferfinek kell megfelelnie neked, na akkor fognak heverni a pasik a labaid elott

"baj van ezzel?" - nincs, azt csinalsz amit akarsz, amig izig verig biztos vagy benne, hogy amit csinalsz az pontosan az, amit akarsz

engem nem erdekel, de nehogy 38evesen bekattanjon, hogy uristen mindig is akartam szulni gyereket de mar kero... erted, ha eldontotted, akkor legyel benne tutti biztos

"100%-ban biztos vagyok, hogy előbb-utòbb megcsalnának" - ezt a kisujjadbol szoptad ki vagy a cigany josnotol hallottad? ugy allsz hozza minden ferfihez, hogy ugyis meg fog csalni??? ha igen, akkor valami nagyon el van allitva a kis fejedben, nem vertek otthon?

37/N

2015. okt. 31. 00:10
 13/19 Missi_Key ***** válasza:
kinek kell magyarázkodnod?
2015. okt. 31. 00:29
 14/19 Költőnő? ***** válasza:

egy: nem kell magyarázkodni

Kettő: nem kell magyarázkodni főleg, ha neked így jó.

Három: Nem kell magyarázkodni főleg, ha neked így jó. De nem jó.

Nagyon rossz ez a hozzáállás.

Semmi sem 100%. Nem nyered meg a lottót, ha szelvényt sem veszel.

2015. okt. 31. 08:32
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem nem kell magyarázkodnod, ez a te életed, aki meg problémázik, tanuld meg lerázni.

Építsd a karrieredet, koncentrálj most arra, ha valaha mégis beüt valami pozitív változás, azért ne vesd el, de ne is görcsölj rá a témára. Élvezd az életed, csak lazán, a karriert meg jó, ha most komolyan veszed, ha már adódik lehetőséged rá és ráadásul tetszik is. Nagyon sokan azt se tudják, mit kezdjenek magukkal, nem tudják, miben jók, mihez értenek, mit csinálnának szívesen.

2015. okt. 31. 16:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Mert sajna társadalmi morál hogy az embernek legyen párja. At erzem a helyzed. Mivel én igyekszem az emberekkel szociális lennél; udvarias vagyok, segítőkész, megbízható. Jo érzés ha másokanak segitek vagy felvidítom őket. Amikor valakivel össze barátkozom, es szóba kerül a párkapcsolati helyzetem, akkor mindig neki állnak szekálni. Hiába győzködöm őket hogy én alkalmatlan vagyok a párkapcsolatra, mert ronda vagyok és se kémiám se rezgésem. Egyszerűen nem értik meg.
2015. nov. 5. 03:55
 17/19 anonim ***** válasza:

16: Kolerikusak. Tudod, az a fajta, aki ledudálja az útról a másik autóst, hogy szóljon neki, hogy puha a kereke, és hova menjen el, melyik a jó gumis.:)

Az ő szempontjukból jót akarnak, ki akarnak dumálni azokból a meggyőződéseidből, amik szerintük ártalmadra vannak.

2015. nov. 5. 04:37
 18/19 A kérdező kommentje:
De a tanács akkor jò, ha kérik. :P
2015. nov. 5. 10:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Nincs senkid. Ez elsőre jól hangzik. De azt elfelejtik hozzátenni, hogy ez a tartós kapcsolatra vonatkozik. Összejárós dolog az mindig van a tarsolyban. De arról nem szokás beszélni, tehát nincs senkim. De ettől még van szexuális életem. Hát, így könnyű a "nincs senkim" életmódot élni.
2016. márc. 15. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!