Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell folyton magyarázkodnom, hogy nincs senkim?
"Miért kell folyton magyarázkodnom, hogy nincs senkim?" - kinek? rokonok nyaggatnak? azzal ne foglalkozz, barinok csesztetnek? allitsd le oket, ha tovabb ba$zogatnak akkor nem igazi baratnok
"Egyszerűen nem tudok megfelelni a férfiaknak" - hat a problema gyokere ott van, hogy meg akarsz felelni nekik
egyedul onmagadnak kell megfelelni, SENKI MASNAK!
amikor majd ugy allsz a dologhoz, hogy a ferfinek kell megfelelnie neked, na akkor fognak heverni a pasik a labaid elott
"baj van ezzel?" - nincs, azt csinalsz amit akarsz, amig izig verig biztos vagy benne, hogy amit csinalsz az pontosan az, amit akarsz
engem nem erdekel, de nehogy 38evesen bekattanjon, hogy uristen mindig is akartam szulni gyereket de mar kero... erted, ha eldontotted, akkor legyel benne tutti biztos
"100%-ban biztos vagyok, hogy előbb-utòbb megcsalnának" - ezt a kisujjadbol szoptad ki vagy a cigany josnotol hallottad? ugy allsz hozza minden ferfihez, hogy ugyis meg fog csalni??? ha igen, akkor valami nagyon el van allitva a kis fejedben, nem vertek otthon?
37/N
egy: nem kell magyarázkodni
Kettő: nem kell magyarázkodni főleg, ha neked így jó.
Három: Nem kell magyarázkodni főleg, ha neked így jó. De nem jó.
Nagyon rossz ez a hozzáállás.
Semmi sem 100%. Nem nyered meg a lottót, ha szelvényt sem veszel.
Nekem nem kell magyarázkodnod, ez a te életed, aki meg problémázik, tanuld meg lerázni.
Építsd a karrieredet, koncentrálj most arra, ha valaha mégis beüt valami pozitív változás, azért ne vesd el, de ne is görcsölj rá a témára. Élvezd az életed, csak lazán, a karriert meg jó, ha most komolyan veszed, ha már adódik lehetőséged rá és ráadásul tetszik is. Nagyon sokan azt se tudják, mit kezdjenek magukkal, nem tudják, miben jók, mihez értenek, mit csinálnának szívesen.
16: Kolerikusak. Tudod, az a fajta, aki ledudálja az útról a másik autóst, hogy szóljon neki, hogy puha a kereke, és hova menjen el, melyik a jó gumis.:)
Az ő szempontjukból jót akarnak, ki akarnak dumálni azokból a meggyőződéseidből, amik szerintük ártalmadra vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!