Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Otthon dolgozok, emiatt...

Otthon dolgozok, emiatt folyton magyarázkodnom kell a bölcsiben és az oviban. Mit tudok tenni? Hazudjam hogy irodában dolgozok?

Figyelt kérdés

Most ugye itt a nyári szünet, nem tudok leállni 2 hónapig, a gyerekek mellett pedig nem tudok doglozni.

Mit csináljak? Hazudjak vagy engedjem el a fülem mellett?

2013. jún. 4. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Hazudj. Vagy legalábbis azt mondd, hogy rendszeresen be kell járnod a munkát átvenni, leadni, stb... Tényleg nem lehet otthon dolgozni két ekkora lurkó mellett, még akkor sem, ha amúgy nyugodt gyerekek. De jön a nyár, ebédet kell készíteni, játszóra vinni, stb. Nem ülhetnek reggeltől késő délutánig a lakásban, csak mert anyu dolgozik....
2013. jún. 4. 19:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem ertem miert kellene magyarazkodni? Bolcsibe es oviba jarnak a gyerekeid. Amit te csinalsz az nem tartozik rajuk szerintem. Mit fognak csinalni, nem engedik majd be a gyerekeket az oviba? Nem teged bantalak ne haragudj cask nem ertem miert kellene magyarazkodni vagy hazudni?
2013. jún. 4. 20:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Úgy 2 hetente elmondják, hogy menjek értük délben, most meg hogy ugye nem mennek nyáron, hiszen én otthon vagyok. Ilyenkor mindig mondom hogy dolgozok, erre az a válasz hogy oldjam meg.
2013. jún. 4. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Honnan tudják, hogy otthon dolgozol?
2013. jún. 4. 20:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Mert amikor még nem tudtam hogy ez főben járó bűn, akkor elmondtam nekik.
2013. jún. 4. 20:41
 6/6 anonim ***** válasza:

nálunk is ez volt. aztán mondtam, hogy most már be kell járnom dolgozni... a férjem néha korán végez és megy érte az oviba, akkor mindig mondja, hogy anya dolgozik ezért ő tudott csak jönni :)

na azóta nem kérik, hogy menjek délben, sőt ők mondták, hogy nyugodtan vigyem egész júliusban, mert náluk lesz az ügyelet.

én se tudok dolgozni ha itthon van, ráadásul nekem egyrészt határidős a melóm, másrészt teljesítmény bérem van, nem fix. és nagyon nem mindegy, egy olyan hónapban amikor beteg, fele annyit se keresek :(

ráadásul hetente 2x kell bemennem amikor nem is érek haza délre.

2013. jún. 4. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!