Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennétek neki, ha ő is ilyen veletek?
Figyelt kérdés
Szóval, ha meg kérem valamire, hogy addig kevergesse a kaját amíg én meg csinálom a tojást. Erre azt válaszolja mi vagyok én a csicskád? Meg ha meg kérem valamire, azt mondja nekem mi hasznom van belőle? Az csak neked jó... Nem mindig csinálja ezeket, de általában csattog ha valamire meg kérem. Most viszont, ő kért meg arra hogy lakatoljam le a bicóját. Mert sietett munkaügybe, és fél hogy ellopják. A bicikli pedig egy másik városban van...2015. okt. 28. 13:49
11/18 A kérdező kommentje:
Nem is értem miért ilyen, pedig ő csöndes és vissza fogott nő. Az előző barátnőm, határozott és makacs személyiség volt. Még is bármire meg kértem, szó nélkül csinálta. Bármit amit csak akartam, amihez csak kedvem volt. Minden reggel szinte, reggelivel várt engem ő kb egyszer sem csinált ilyet...
2015. okt. 28. 14:13
12/18 anonim válasza:
Miért mentegeted? Akárhogyis van, valahogy nem venné be a gyomrom, hogy valaki, aki a párom, így beszéljen vagy viselkedjen velem. Ez olyan megalázó. El kellene beszélgetned vele, hogy miről szól egy párkapcsolat. Egyenrangúságról szól és arról, tisztességesen beszélünk, kérünk, válaszolunk. Ha erre nem képes, marad az ajtó. Sajnálom, de én az ilyen nyafka, elkényeztetett, hepciáskodó nőket nem bírom. Akármennyire "nem mindig" csinálja. Ne csinálja egyáltalán. Nem vagy a lábtörlője. És ezt nőként mondom.
13/18 anonim válasza:
Csendes, visszafogott nő. Hát a viselkedéséből az jön le, hogy van benne bőven a nem csendes és nem visszafogott részből is.
14/18 anonim válasza:
Ahogy ismerem magam, egy ilyen "csicskás" vagy "az csak neked jó" beszólás után lehet dobnám, nekem elegendő ok, főleg, hogy eléggé büszke és önérzetes vagyok.
Ha valaki ekkora kretén, hogy ennyit képtelen segíteni a másikon, hogy kavargassa a kaját, az nevetséges.
15/18 anonim válasza:
Én megráznám a szentem,hogy egy csöppet szálljon már magába. Nem fog leesni a karikagyûrû az ujjáról ha megkeveri az ebédet. Egyszer kéne az, hogy a barátom ilyet mondjon onnantól kezdve mindent ô csinálna. Hála az égnek nem ilyen.
N
16/18 anonim válasza:
De gáz ez az ember. Atyaisten. Lapátra tenném második beszólása után.
17/18 A kérdező kommentje:
Nem kell általánositani,látszik mien b.ták az emberek,egy pár sorbol teljesen mást szürnek le .A lány nem ilyen hanem segitö kész inkább ö az aki segit a fiunak.Es nem is elkényesztetett,mert ö már át ment minden rosszan,már kislányként.Amit a fiu mondd amikor megkérte rá a lányt,már ugy ment ida amit most leirt a fiu,hogy bunko volt a lánnyal,mert már valaki felhuzta es a lany meg fel is kiseri a mütétére és ugy ugráltatja .Meg ha lány kiséri el a fiut a mütétre ésa fiu kér pénzt töle,de csak a fiunak can haszna belöle erre gondolt a kérdezo ,de a lánynak telleg semmi haszna,de meg a fiu ker tole penzt mert felkiseri az suto a brnzinbe
2015. okt. 29. 01:32
18/18 anonim válasza:
Sajnálom. De szerintem se a csicskád.csináld meg magadnak. Van kezed. Ha ő kér meg. Akkor valaszold epp ezt vissza oszt csá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!