Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban úgy nézek ki, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban úgy nézek ki, mint egy idegbeteg?

Figyelt kérdés

Többen mondták ezt...

Vannak pszichés gondjaim, de szerintem nem olyan vészes a helyzet.

2015. okt. 25. 22:46
1 2 3 4
 21/40 Fish1 ***** válasza:

Ebből a 2 mondatból elég nehéz leszűrni ezt...

Miért mondják, hogy az vagy?

2015. okt. 26. 01:47
 22/40 A kérdező kommentje:
Másnak is így kellene gondolkodnia.
2015. okt. 26. 07:23
 23/40 A kérdező kommentje:
...Vagy legalábbis az 1100-as évekkel kapcsolatban.
2015. okt. 26. 07:31
 24/40 anonim ***** válasza:
Nem kéne elvárnod, hogy mások hogyan gondolkodjanak.. Mert annál inkább nem úgy fognak.. Kíváncsi lennék, hogy az 1000 betegség közül melyiket kapnád el ami nem gyógyítható, hogy mit csinálnál ha rablókkal találkozol, útonállókkal, hogy ha háborúba kell menni, akkor mit tennél, hogy meg-e tudnád egyáltalán teremteni magad körül a megfelelő körülményeket az életben maradáshoz, hogyan viselnéd el, hogy a szeretteid nagy része már fiatalon meghal, hogy meg-e érnéd a 20. szülinapodat, úgy hogy élvezed is az életet..:D A probléma az, hogy ugyanezek a problémák megvannak most is más formában, küzdeni kell azért, hogy valaki igazán "éljen", most is vannak betegségek(inkább lelkiek), beilleszkedési problémák, családi problémák, háborúk stb.. A lényeg, hogy aki negatívan látja az életet/világot, az úgy is fogja megélni, aki álmodozik, hogy milyen lenne ha, az sose fogja tudni értékelni, hogy mi van most, és ez itt a fő probléma..(persze reális célkitűzéseknél az álmodozás is jó dolog..) Csak azt tudod befolyásolni amid van, azt már nem, ami a múltban történt, nem tudsz visszamenni, akármennyire is szeretnél.. Viszont a te döntésed, hogy hogyan éled az életet, mindenben a rosszat látod meg, ahogy magadban is(a kérdés által nem tudok másra gondolni, csak hogy problémáid vannak magaddal), vagy pedig el kezded értékelni saját magadat, a legfontosabb dolgot amid van, illetve az életet is, az embereket, a körülményeket, mindent ami körbevesz nap mint nap.. Minden negatív dologban ott lapul a pozitív dolog, még ha nagyon apró is, és nehéz kiszűrni belőle azt..:D
2015. okt. 26. 10:29
 25/40 anonim ***** válasza:
Röviden tömören, az élet csak attól lehet szar, ha annak látod..:)
2015. okt. 26. 10:42
 26/40 A kérdező kommentje:
Jogosan látom annak. Nem kell felvilágosítanod a kockázatokról.
2015. okt. 26. 14:42
 27/40 anonim ***** válasza:

Nem felvilágosításnak szántam, hanem mint jó tanácsnak, az meg hogy mit kezdesz vele, engem már nem érdekel:D Én is megjártam hasonló utakat, tapasztalatból írtam..:D

Amúgy meg, akit a legnehezebb kezelni, annak van a legnagyobb szüksége rá, hogy valaki foglalkozzon vele..:D Ugyanúgy akit nehéz szeretni annak van a legnagyobb szüksége rá..:D De nyugi én nem akarok az lenni, aki ezeket kielégíti neked..

Jogosan kúrod szét az életed is ebből kifolyólag, sok sikert hozzá;)

2015. okt. 26. 15:01
 28/40 A kérdező kommentje:

Tapasztalat? Élet?

Neked nincs tapasztalatod, nekem pedig evilági életem, esetleg csak nagyon kevés.

2015. okt. 26. 21:24
 29/40 anonim ***** válasza:

Fogalmad sincs kivel beszélsz, de azért jó hogy átlátod az egész életem is egyből:D:D Attól, hogy én nem picsogok, meg nem az elcseszett dolgokon rágódok, nem a problémáimat, meg a kihívásaimat nyávogom el egyből más embereknek, attól függetlenül nekem is vannak ezekből bőven, el se hinnéd mennyi.. Sőt ha már így belemelegedtünk ebbe a témába hadd mondjak el egy pár dolgot ezekből, csak építőjellegű példaként.. 7-8 éves koromig csak ordibált velem az apám, ilyenkor még képes voltam barátkozni emberekkel, szereztem is pár barátot, később viszont már vert is minket rendesen, elég keményen(még olyan indok se lehet erre, hogy részeg volt, mert sose volt az, teljesen józanul csinálta), már ha csak nevettünk amikor rossz kedve volt akkor is, 12 éves koromra annyira elzárkóztam a barátaimtól, hogy ők is elkezdtek szekálni, később ők is vertek/aláztak több éven keresztül, a legjobb barátaim(volt hogy az egész suli előtt aláztak meg, mindezt egy kisvárosban, ahol nem lehet levakarni magadról egykönnyen semmilyen jelzőt), egyszóval mindenki aki közel állt hozzám.. Nem volt SENKI az életemben akinek számítottam, és aki számított nekem.. Mindenben rossz voltam, mert elhitették velem, hogy sz*r vagyok, a jegyeim megromlottak, mindenben amiben láttam egy kis affinitást teljesen analfabéta voltam, mert a fejembe ivódtak a szavaik, később már nem is próbálkoztam semmibe belevágni.. Egy senkinek éreztem magam.. Nagyon közel kerültek hozzám fogalmak, mint az öngyilkosság, depresszió, stbstb.. Rengeteg mentális betegség következett ezekből, ami testileg is megnyilvánult.. Aztán egyszer csak rájöttem arra, hogy ez így nem mehet tovább, választás elé állítottam magam, hogy akkor vagy az öngyilkosság, vagy pedig a változás, és bebizonyítom azoknak a r*hadékoknak, hogy többet érek annál mint amit hisznek, meg amit akkor már én is hittem magamról.. NEM VOLT SENKI aki jött volna segíteni, én magam kezdtem bele, és egyedül küzdöttem fel magam..

És vuolá, rengeteget olvastam, elkezdtem edzeni, megváltoztattam a külsőmet, egyszóval elkezdtem nagyon durván megváltozni és pozitívan látni mindent, már kedvelnek az emberek, a csajok odavannak értem, kajakra alig tudom levakarni magamról őket néha, vannak barátaim, a jegyeim megjavultak, és nem állok le soha a fejlődéssel, elérem amit akarok.. És ez ennek volt köszönhető, hogy előtte megjártam a "poklot".. Mindenbe ott van a pozitív dolog, akármennyire is negatív a dolog, soha semmi nem tud akkora motivációt nyújtani nekem, mint azok a senkik régről, akik leégett alkeszek mostanra..:D

A durva nyelvezetű irományaim csak arra hivatottak ösztönözni téged, hogy hagyj fel ezzel a "lesz*rok mindent és mindenkit" stílussal, illetve ezzel a negatív világszemlélettel, és hogy felkeltse az érdeklődésed az esetleges más nézőpontokra, a változásra, a kiugrásra a kényelmesen sz*r helyzetből, egy jobb életbe..

2015. okt. 26. 22:52
 30/40 A kérdező kommentje:

Mindenkinek megvannak a maga problémái.

Én is sok mindenen mentem keresztül, mégsem írom le. Egy pszichológus, akinek elmeséltem nagy vonalakban az életemet, csodálattal és elismeréssel teli hangon "dicsérte" a kitartásom, mert szerinte kevesen bírták volna ki... Ezt csak példaként említem meg, nem kívánok versenyezni.

Mindenképp sajnálatos, ami veled történt, ezzel egyet is értek.

2015. okt. 26. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!