Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban gáz, ha nem eredetinek hiszik a mellem?
Átlagos alakom van, nem vékony már, de nem is husi (170/58, 91-65-95).
A melleim szerencsére nem lógnak, melltartóban pedig szép a tartásuk.
Többször megkaptam, miért csináltattam meg, holott nem.
De ez valóban szégyellnivaló?
Csak mert állítólag manapság a férfiak körében csak a kis mell jöhet szóba, és inkább duci lány pici cicivel, mint vékony lány nagy mellel.
hát az utolsó mondattal nagyon nem értek egyet :D bár nem a melle miatt fogok összejönni egy lánnyal
amúgy meg ne foglalkozz velük
az a gáz ha ha tényleg mű...ha természetes és szép akkor örülj neki és mond meg őszintén, hogy ez az eredeti állapota :)
sokan a nagy mellű lányokra mennek, van aki a kicsit keresi, van akinek meg mind1 :) szóval biztos van akinek bejössz te is :)
22F
Nők mondják vagy férfiak?
Én nem bírom a szilikoncicit, pedig semmi mással nincs problémám, műszempilla, műköröm, erős smink tetszeni szokott. Mindegy mekkora, majdnem mindegy milyen alakú, csak ne legyen szilikon. De van akinek az tetszik.
Nem, a férfiaknak a nagy mell (ésszerű határok közt) tetszik.
A kérdésre válaszolva: csak akkor gáz, ha tényleg mű.
"Csak mert állítólag manapság a férfiak körében csak a kis mell jöhet szóba, és inkább duci lány pici cicivel, mint vékony lány nagy mellel."
nagyon unatkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!