Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen valóban létezik?
ez a srác többedjére írja le a történetét...nem tudom mennyire kamu, de igazából lehetséges...
22F
Nem tartom kizártnak. Ettől függetlenül nagyon beteg dolognak gondolom...nagyon!
Viszont nagyon sok beteg ember él a világon, simán lehet, hogy van ilyen, még akkor is, ha épp aktuálisan ez a válasz kamu.
Számomra az utána lévő válaszai is megdöbbentők. Én nem hiszem el, hogy ilyen van. De ha igaz, szomorú, hogy ilyen a mai világban megtörténik.
Azt meg végképp hülyének tartom, aki ezt nem ítéli el.
Ismertem egy párt. A fiú 17 a nő 29 éves volt. (kb. két évig jártak előtte titokban)
Hiába könyörgött mindenki a srácnak, ő hajthatatlan volt, esküvő, gyerekek stb. Akarták, mindketten.
Évekig ment a jajj de szép család idill, aztán mégis elváltak. A srác most 30 évesen senkinek sem kell, ugyanis a korban hozzá illő lányoknak / nőknek nem kell 3 gyerek hétvégére, illetve -50 % fizetés sem.
Én is azt hittem tinédzser koromban, hogy én mindent tudok, aztán később csak rájöttem, hogy nem úgy van.
Lehet igaz a történet, de tíz év múlva már kevesebb lesz a lelkesedés, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!