Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek miért nem elég 177 cm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért nem elég 177 cm?

Figyelt kérdés

Persze 177 centinél alacsonyabb nőkre gondolok.

Pedig átlag magasságom van...

2015. okt. 25. 16:17
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
0%
nem ezt magyarázom hogy azért nem kellek a nőknek mert 157cm vagyok és mindig ez a nyomorult magasssarkú! már nem is divat csak a farmernadrág meg a tornacipő
2015. okt. 25. 17:43
 22/50 A kérdező kommentje:
Nem a magassarkú itt a gond,hanem az,hogy túl sokat akarnak a nők.
2015. okt. 25. 17:46
 23/50 anonim ***** válasza:
88%
Mert a magas férfiak sikeresebbek, és valamiért így alakult, hogy 180 felett számít valaki magasnak. De hogy mit számít 3 centi? Szerintem jobb is, ha nem jössz olyanokkal össze akik eszerint válogatnak, valószínűleg nem ez az egyetlen hülye rögeszméjük.
2015. okt. 25. 17:47
 24/50 anonim ***** válasza:
40%
Mert a magas férfiak sikeresebbek! mi van? bruce lee charlie chaplin hitler sztálin lenin napóleon mind alacsony ember volt! te miket hordasz itt össze?
2015. okt. 25. 17:52
 25/50 A kérdező kommentje:

Gondolkozz már,egy bőven átlagos magassággal is kevésnek kell érezzem magam?

Hát akkor nincs elkorcsulva a világ?

Csak az átlag felettivel érvényesűlhetsz?

Átlag feletti=nem mindennapi.

2015. okt. 25. 17:54
 26/50 anonim ***** válasza:
9%
nem tudom mire vannak elszállva a nők! ami a lábuk közt van? legyél magas kigyurt ne lakj otthon legyen jó fizud. ő meg mit ad bele? úgyan olyan büdöset sz@@rik mint én!
2015. okt. 25. 18:00
 27/50 A kérdező kommentje:
Nem tudsz mit tenni,max leszarni.
2015. okt. 25. 18:05
 28/50 anonim ***** válasza:
78%
Nem a magasságoddal van a baj hanem a stílusoddal. Van aki totál elfogadja a magasságodat azt meg lepontozod mert annak nem tetszik az airmax. De a magassarkúért őket megszólod. Hát gratulálok. Amúgy is pökhendi stílusban válaszolgatsz, nekem ezért nem kellenél a magasságod tökéletes.
2015. okt. 25. 18:07
 29/50 anonim ***** válasza:
21%
azt teszem! majd 30 év felett jó lennék nekik probálkoznak is de nekem nem kell 1 kiélt szuka.. inkább a magány!
2015. okt. 25. 18:09
 30/50 anonim ***** válasza:
22%

Igazából attól függ milyen férfi társul hozzá...

Mert én 185 cm vagyok,de emberszámba sem vesznek a nők,mintha ott sem lennék...

Persze amikor rám néznek,és a magasságom,meg az öltözködésem,odáig nagyon néznek,majd az arcomat mikor megnézik,onnantól rám se néznek többet,elkapják a fejüket és ennyi volt...

24/F

2015. okt. 25. 18:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!