Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van mostanában annyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van mostanában annyi önbizalomhiányos, lelki sérült, depressziós fiú?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre több ilyen fiúval találkozom. Nem értékelik magukat nagyra, problémáznak mindenen, bizonytalanok. A párom is ilyen volt, de szerencsére rengeteget beszélgettünk és mára kilábalt ebből a kórból. Kérdezgettem több embert is erről, ők azt mondták, hogy manapság nem érzik hasznosnak magukat (nem úgy mint régi időkben, amikor még vadásztak :))

Nektek mi a véleményetek?

2008. szept. 11. 10:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%
hát, egyszeűen magyarázható, a mai fiúk nagy százaléka fizikailag és mentálisan is gyenge.
2008. szept. 11. 20:40
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! én is hasonlóan vélekedek erről a kérdésről.

Az egyik válaszoló kérdezte, hogy mennyi idős volt a barátom: 20 éves volt akkoriban

2008. szept. 12. 11:15
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem nincs önbizalom hiányom, sőt Egoista vagyok és büszke is erre xD :D Viszont engem is értek már kisebb csalódások és én is bedepiztem... 2 napig :D

16/f

2010. jan. 2. 11:36
 14/17 anonim válasza:

nem,az emo csak egy divat,egy teljesen őszinte és érzékeny embernek nem jut eszébe,hogy ö azt kimutassa,

de amúgy azért van sok önbizalomhiányos fiú, mert pl:a nincs autód senki vagy c. effektus,

2010. máj. 13. 08:04
 15/17 Bazsi23 válasza:

1.

Nem a csak fiúkból lesz egyre több, csak eddig azokból volt kevesebb. Lányokból 2szer annyi van minimum, mint a férfiakból csak az a baj h egyszerűen a férfi is

lépten nyomon, ilyen lányba botlik sajnos egy idő után besokal ő is, ha gyengébb lelkiekben, mint egy átlag férfi.Az én példámból kiindulva a nők a "rossz" fiúkra buknak és mikor egy rendes srác megtesz mindent, és még sem kell, sőtt még meg is lesz alázva. Na most én ilyen csajokon egy jót szoktam röhögni:-) mert utána látom milyen szépen galyra vágta az életét egy ilyen sráccal.:)Sajnos vannak olyan fiúk akik ezt nem értik, nem tudják feldolgozni, hogy miért van ez és ez lesz a következménye.

2.

Fordítva is igaz csak kevesebb az arány.

3.

Az embereknek a fiataloknak nincs példaképük a mai családok sajnos finoman szólva rakás trutyik és így nőnek fel az emberek legyen az nő vagy férfi nincs nő és férfi példa képük nem tudják érzelmileg h mit kell csinálni.

Valaki ezt feltudja dolgozni és nem veszi a lelkére, de sajnos a többség nem tudja. Főleg a lányok sínylik meg a családi konfliktusokat.

4.

Mai fiatalok mit csinálnak a számítógépezés és a bulizáson kívül ??!!!

Semmmit. Pedig a sport, legyen az bármelyik nagyon jó személyiség fejlesztő és nagyon sokat segít lelkiekben az embereknek ( persze sajnos nem minden esetben, mert nagyon fontos a hozzáállás, ha csak lemegyünk lötyögni egyet az nem fog érni semmit élet, formává kell tenni ahoz h érjen valamit !! )

5.

Legtöbb ember nem tud alkalmazkodni a másikhoz , kiakarja sajátítani !! pont azért mert sokat csalódott ez megint nem vezet jóhoz.... mert egy kapcsolathoz 2 ember kell.

6.

Sexuális kiélés, sok embert tönkre tesz ha sok partnerrel volt főleg a nőket ( szeretet hiányból adódóan)

Férfinak másabb neki csak a sex számít , de azért ott is van egy limit szerintem, mert nem a farkától lesz férfi senkisem !!!

Röviden és tömören ! :-)

2011. febr. 1. 10:09
 16/17 anonim ***** válasza:
utolsó! milyen sportokra gondolsz? pl a testépítés vagy nevezzük inkább súlyemelésnek ide tartozik? vagy a boksz bokszzsákon... esetleg az úszás? ezek közül melyik a legjobb személyiségfejlesztő szerinted? vagy ha tudnál mondani egy kettőt annak örülnék
2012. júl. 8. 21:44
 17/17 isshosenkin ***** válasza:

Akkor most elmondom a frankót!!!

Röviden: a nők miatt..

Hosszabban:

Egy nő, aki jól néz ki teljesen mindegy kedves-e vagy sem, rosszindulatú, k betű , vagy egy angyal, pusztán a megjelenésével csodálatot vált ki egy férfiakból, akik megszeretnék szerezni a szép nőt, sőt a nőkből is, hisz irigykedve szemlélik a szép nőt.

A szép nőkkel kedvesebbek az emberek, odafigyelnek rájuk, udvariasak velük, és nekik pedig hízik a májuk, nő az önbizalmuk, önbecsülésük, hisz könnyen érvényesülnek.

És a férfiak a szép nőkre vágynak, mert ez ömlik a csapból is.

Egy férfi amennyiben jól néz ki, jó dolga van ugyan, de nem egyértelmű, hogy a nők többségből csodálatot váltana ki, hisz ahhoz, hogy ne csak mint emberre, hanem mint potenciális férfira nézzen FEL a nő, szüksége van egyéb feltételekre is, mint pl. hűség, pénz, jó megjelenés, magabiztosság, azaz összességében olyan tulajdonságok, amelyekkel ha rendelkezik a férfi, a nő úgy érezheti, hogy:

„IGEN, ezaz, most minden csaj ismerősöm és minden férfi irigykedve tekint rám, büszke vagyok arra, hogy ő a barátom, és szerelmes vok belé, mert annak érezhetem magam mellette, aminek szeretném”

De ha a helyes férfi nem vágyik nagy lámurra, akkor annyi alkalmi szexpartnert kaphat,amennyit nem szégyell...

Viszont ha egy fiú nem helyes és még pénze sincs, ami alapfeltétele a magabiztosság, határozott fellépés, karizma, gondtalan, jókedvű jellem kialakulásának, fenntartásának, akkor el van átkozva.

Átnéznek rajta, ha próbálkozik, a nők dúrván lealázzák, hogy tudja, hol a helye.

A magyar férfiak többsége sajnos átlagos...ez azt jelenti, hogy dolgoznak, pénzt keresnek, de azt be kell osztaniuk, gondterheltek, alig van idejük vmire.....de a többség ettől rendes ember, becsületes, hűséges, párra vágyik, monogám.

Azonban a nők , temperamentumosabb emberekre vágynak, akik nem közhelyesek, átlagosak,szűklátókörűek. Ilyen emberek többségében a magyar bűnözők, alvilági emberek, illetve az oly közkedvelt külföldiek, akik anyagilag fejlettebbek, életszínvonalban meghaladják a magyar átlagot...

A MEGOLDÁS:

A mai világban, a mai értékek mellett nem tehetik meg bizonyos emberek, hogy álmokat, ábrándokat szőjenek, illetve azt gondolják, hogy minden ember egyenlő és mindenkinek juthat jó, majd nekik is lesz szép autójuk, házuk, feleségük, barátnőjük, gondtalan életük..

Vannak, akiknek el kell fogadniuk, hogy „így jártak” vagy kezdjenek el vmivel foglalkozni...Ne várják a csodát, helyette alkossanak, tanuljanak, fejlesszék magukat, gyarapítsák pénzüket, próbáljanak az élet más területein sikereket elérni, és akkor talán, lehetőségük lesz arra, hogy megvásárolják maguknak azt, ami alapból nem jár nekik....

2012. aug. 24. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!